2777
2789

عزیزم یه نینی گوگولی به زودی میاد بغلت روزی هزار بار شکر کن

تحت تاثیر حرف اطرافیان نباش من بچه ی دوم هم مثل اولی  پسر شد خیلیا سعی میکردن تو دلمو خالی کنند که آخی دختر نداری و فلان ولی واسم مهم نبود و عاشق نینی کوچولوم بودم

مگه دختر چه فرقی با پسر داره؟

مگه نمیدونی قدیما پدره کشاورزی داشت پسره شبا ابداری میکرد

یا گوسفندداشت پسره چوپان میشد الان دیگه باباها هیزشدن یه میراث خور میخوان😂

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من مجردم فقط تعجب کردم اینو گفتی

من در جواب اسی اینو‌گفتم نه اینکه بگم از دختر بدم میاد.تعجب از قضاوت زود هنگامت بکن نه حرف من

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

شاید پسره بچه یهو گفتی لابد دختره فکر کردم ما دخترا عیب ایرادی داریم

بخاطر اینکه اکثرا پسر میخوان.

فک میکنن چ گلی میخاد بزنه سرشون

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

دقیقا روزی که سونو گفت دختره دنیا رو سرم خراب شد من ده ساله تو تمام دفتر خاطراتم گالری لب تاب و گوشیم فقط عکسای پسر بچه نگه داشتم اسمش انتخاب کرده بودم حتی اسباب بازیای که از دوران مجردی خریدم همش پسرونس 

من خودم بخاطر دختر بودنم تو محیطی که بودم خیلی سختی کشیدم نمیخوام یه بچه بی گناه و فرشته اونارو تجربه کنه من از مردای زندگیم هیچ محبتی ندیدم از خدا یه پسر میخواستم که حداقل اون دوسم داشته باشه نه اینکه یه دختر بیچاره دیگه هم بدنیا بیارم ک بی محبتی ببینه

من خودم بخاطر دختر بودنم تو محیطی که بودم خیلی سختی کشیدم نمیخوام یه بچه بی گناه و فرشته اونارو تجرب ...

خب خودت بهش محبت کن پرو بال بده من یک خواهر بزرگ تر دارم صدتا مرد زیر دستشن و همشونو حریفه همش بر میگرده به تربیت خودت و شوهرت و فرق نگذاشتن بین بچهای پسر و دختر 

اینم بدون بچها آخرش مال مردم هستن میرن زندگی خودشون چ پسر چ دختر نیاید ازشون توقع داشت 

در ضمن دخترا بیشتر بدرد مادر میخوره و دلسوز تره 

من خودم برادر دارم همش نگاش به دهن زنشه و دنبال اونه