2777
2789
و دندون مصنوعیالبته اون الان پولداره دندوناش ایمپلنت و ایناساسی عاشقش شده

دقیقا🤣🤣ادم حالش بهم میخوره من موندم چرا اسم هر هوسی و میزارن عشق😐😐🤦🏻‍♀️اگه این اقا یه مرد فقیر بود بازم عاشقش میشد بخدا اگ میشد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا🤣🤣ادم حالش بهم میخوره من موندم چرا اسم هر هوسی و میزارن عشق😐😐🤦🏻‍♀️اگه این اقا یه مرد فقیر ...

به خدا الان یه کارگر بود 

یوزارسیف هم بود تفم رو صورتش نمینداختن/:"

کاشکی سر بشکند،پا بشکند،دل نشکند!_اخوان ثالث

عزیزم داداشت با چهل سال سن عقلش نرسیده اینکار غلطه کاری که کرده رسما پدوفیلی محسوب میشده کسی نبوده ب ...

داداشم اصلا به دختره دست هم نزد تا ۳ سال منتظر موند سه سال حتی فقط در حد خوانوادگی رفتن خونشون وگرنه اصلا تا سه سال فقط عقد عادی بود و حتی همدیگه رو ندیدن ۲۰ سالش بشه بعد از خونه مادرش آورد خونه خودش بعدش هر روز با پسرا پت میکرده داداش گفته بود نکن دیگه ۲۰ سالته گفته همسانی من دارن چت میکنن توی گروها و بچگی منو گرفتی فقط توی ۱ سال نمیدونم چی شد