2777
2789
عنوان

شما درمورد این دختر چه فکری میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 21 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با اونایی که راحته ارتباط خوبی داره ولی با همه نه

بازم به نظرم ارتباط اجتماعیش ضعیفه....آدم وقتی مهمونی دعوت میشه و توی یه جمع آشنا قرار داره چرا باید همش سرش تو گوشی باشه؟؟ چرا نباید سعی کنه کمی با جمع ارتباط بگیره باهاشون کمی هم صحبت بشه؟ یا حداقل یکم دل به حرفاشون بده؟

پس اگه نتونه این کار هارو انجام بده یعنی توی ارتباط اجتماعیش ضعیفه یا آداب معاشرت رو بلد نیست! یا هم خدایی نکرده از عمد که اون دیگه پای بی فرهنگیه

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
بازم به نظرم ارتباط اجتماعیش ضعیفه....آدم وقتی مهمونی دعوت میشه و توی یه جمع آشنا قرار داره چرا باید ...

به همه حرفاشون گوش میکنه اگه نظرشو بخوان با حوصله جواب میده ولی بخاطر اضطراب اجتماییش نمتونه شروع کننده باشه و همین باعث ارتباط اجتماعی ضعیفش شده

به همه حرفاشون گوش میکنه اگه نظرشو بخوان با حوصله جواب میده ولی بخاطر اضطراب اجتماییش نمتونه شروع کن ...

خب این یه مسئله قابل حل اون عزیز میتونه این مشکل رو حل کنه💗

خدایا دوستت دارمممم ❣❣