2777
2789
کاش اینقدرکه حمایت و نگهداری از سگ و گربه هارو مد کردید نگران کودکان کار و کارتون خواب ها بودید:)انگ ...

کاملا درست میگی 

اینقدر ادم هست که با شکم گرسنه سر به بالین میزارن

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا که هستن و نمیتونیم بکشیمشون بخاطر خریت پدرومادرشون،پس بهتره پول واکسن و شامپوی سگ و گربه رو خرج ...

بله همین کودکان کار کلی درآمد دارن و این جوری با کمک های ما هر روز بیشتر بچه میارن یه جورایی شغله براشون 

فعلا که هستن و نمیتونیم بکشیمشون بخاطر خریت پدرومادرشون،پس بهتره پول واکسن و شامپوی سگ و گربه رو خرج ...

نگفت بیارین خرجشون کنینا میگه مثلا یه ته مونده غذایی چیزی دارین براشون بریزین خرده نونی برنجی برا پرنده ها چمیدونم یه لقمه نون برا حیوونا کجاش منافات داره با کمک کردن به فقرا و کودکان کار و..؟

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

بله همین کودکان کار کلی درآمد دارن و این جوری با کمک های ما هر روز بیشتر بچه میارن یه جورایی شغله بر ...

کمک نقدی لازم نیست کافیه هرکودک کاری که دیدیم به بهزیستی و اورژاتس اجتماعی بگین میبرنشون و ماهیانه میتونید خودتون برید و 

توی خانه های خیریه که نگهداری میشن بهشون کمک کنید:)

امیدوارم دیگه دوستم نداشته باشی امیدوارم برعکس من توراحت همه چیز رو فراموش کرده باشی:)
نگفت بیارین خرجشون کنینا میگه مثلا یه ته مونده غذایی چیزی دارین براشون بریزین خرده نونی برنجی برا پر ...

میدونین شما به یه تعادل درکمک کردن رسیدین ولی خیلی ها 

کلا اولویت هارو عوض کردن، و با مبلغای عجیب غریب که ادما

خیلی بیشتربهش محتاجن سراغ کمک های افراطی به حیوانات میرن

امیدوارم دیگه دوستم نداشته باشی امیدوارم برعکس من توراحت همه چیز رو فراموش کرده باشی:)
ن دیگه. باید حواسمون ب همه باشه ب ترتیب اول انسان ها بعد حیوانات بعد درخت و گلها خیلی هاشون تو همین ...

انسان عقل داره

حیون عقل نداره دسترسی هم به چیزی نداره 

گیاهایی که بیرونن خواب زمستونی دارن و مناسب اون شهر هستن  مثلا نخل تو‌حای سرد سیر نمی‌مونه یا نمیزارنش جای نا مناسب یا اگه هزینه کردن و گذاشتن ازش محافظت میکنن اصلا نگرانی نداره این مورد 

من اصلا دوست ندارم یه گربه رو نگه دارم و براش شامپو بخرم و بشورمش و عذابش بدم ولی گربه های خیابونی هستن میان دم در چیزی باشه میدم میخورن و میرن

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
میدونین شما به یه تعادل درکمک کردن رسیدین ولی خیلی ها کلا اولویت هارو عوض کردن، و با مبلغای عجیب غری ...

ببین بحث حیوون خونگی الان جداست استارتر الان منظورش غذا دادن به حیوونات خیابونیه به خاطر سرما و اینا من اینطور برداشت کردم حالا اونی که شما میگید کلا یه بحث جداست بعضیا کلا روحیشون با داشتن حیوون خونگی خیلی خوب میشه اصلا بحث کمک کردن نیس اون

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

کمک نقدی لازم نیست کافیه هرکودک کاری که دیدیم به بهزیستی و اورژاتس اجتماعی بگین میبرنشون و ماهیانه م ...

قشنگ معلومه توعمرت بهشون کمک نکردی فقط بلدی هرکی راجع کمک به حیونب که حرف بزنه یقشو بگیری😂

قشنگ معلومه توعمرت بهشون کمک نکردی فقط بلدی هرکی راجع کمک به حیونب که حرف بزنه یقشو بگیری😂

قشنگ معلومه از بحث منطقی فقط یقه جر دادنو بلدی!

اخه خانم محترم شما از کجامیدونی من کمک میکنم یانه...

من فقط اولویت جامعه رو گفتم چرا به شما برخورده نمیفهمم

قشنگ معلومه از بحث منطقی فقط یقه جر دادنو بلدی!اخه خانم محترم شما از کجامیدونی من کمک میکنم یانه...م ...

از حرفی که زدی چون اطلاع دارم تو اگه خودت دغدغه کودک کارو داشتی یک بارم خودت کاری که میگی رو انجام میدادی ومیدیدی که نمیشه فقط بلدید واسه مردم برید بالا منبر ،کمکم اسمش روشه کمک نه پول زور واسه پول مردم تایین تکلیف نکن عزیزم ،هر وقت خودت از جیب زدی واسه بقیه دوست داشتی به هرکی دلت خواست بده

امکان نداره اگه گربه ای رو میبینم یه تیکه از غذامون براش نریزم

تو گداها و بچه های کارم همینطوریم تا میتونم خرید میکنم و پول میدم 

امیدوارم انسانیت ادامه پیدا کنه🌹

کاش میدانستی تو برای من یک رویا هستی-