2777
2789
عنوان

از استاد ریاضیم خوشم اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 35 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه بری در اینده هزینه سنگینتری پرداخت میکنی ...جونیت

چه نکته خوبی اشاره کردی

تازه اینم یکم کرم داره خودش یه حالتیه میفهمی چی میگم؟

بهت توجه میکنه و از این حرفا داستانا داره

چه نکته خوبی اشاره کردیتازه اینم یکم کرم داره خودش یه حالتیه میفهمی چی میگم؟بهت توجه میکنه و از این ...

والا متوجه نشدم ،ی طوریه یعنی چی!

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
به این فکر کن که ده ها نفر تو شرایط شما هستن و از ایشون خوششون میاد و حتی بهش ابراز علاقه می‌کنناونم ...

دقیییقا 

به هزار نفر اینجوری توجه میکنه فقط من نیستم شخصی سازی کنم 

حالا میره کم کم ایشالا نادونی و جوونی 😂

دقیییقا به هزار نفر اینجوری توجه میکنه فقط من نیستم شخصی سازی کنم حالا میره کم کم ایشالا نادونی و جو ...

اره بابا زیاد خودت رو سرزنش نکن

ما هم یه استاد جوون داریم فکر کنم کل دانشگاه روش کراش دارن چند نفر هم بهش پیشنهاد دادن ولی رد کرده 

من فکر میکنم اون دیگه به این وضعیت عادت کرده و یه دختر هرچقدر با احساسات پاک و خالص هم بهش پیشنهاد بده اون نمی‌تونه به عنوان کیس رابطه یا ازدواج بهش فکر کنه

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره