2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 28 پست
شوهرت باید بره دهن به دهن نشو باهاشونیعنی چی هی پسره خودشو کنار بکشه زن‌های خونواده ش بیفتن به زنش

اخه من اجازه نمیدم بیوفتن به جونم یه چی بگن بهم از چپ و راست میخورن اینم خوب میدونن الان چندماه باهاشون درست حرف نزدم من از خودم دفاع میکنم چون شوهرم گفته هرکی بهت هرچی گفت جوابشو بده

به نام خدایی که دیدارش مرگ است 🥲🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه شوهر زرنگی 😁

اره خیلی بچه ننه همش از ننش اب میخوره منم خودم باردارم دوست ندارم پسرم منو بعد از ازدواجش ول کنه اینوهم برای مادرشوهر خودم نمیخوام خداشاهده نمیخوام پسرشو ازش دور کنم ولی خودش مقصره البته من با اون همه بدی کردن اصلا به شوهرم نگفتم برو یا نرو خودش عاقل باشع میفهمه خرم باشه خب خره دیگه خخ

خیلی حرص میخورم 😢😢خدا سر دختراش بیاره

نخور 

اهمیت نداره 

همیشه فقطفکر گرم نگه داشتن چاردیواری خودت باش 

خودت و شوهرت و بچه ت

مردا چند سال طول میکشه خانواده جدید رو‌کاملا به خانواده قبلی ترجیح بدن اما درست میشه

بیرون خونه هم که اصلا مهم نیست کی چی میگه بی اهمیت رد شو

و خوشبحالت که مامانت زنده است کاش مامان منم بود

خدا واسه ت حفظش کنه

نخور اهمیت نداره همیشه فقطفکر گرم نگه داشتن چاردیواری خودت باش خودت و شوهرت و بچه تمردا چند سال طول ...

عزیزم روحش قرین رحمت انشالله خدا تورو همیشه برای بچه هات نگهداره ..ای بابا منم برداشتن اوردن شهر غریب با مادرم ۳ ساعت فاصله داریم تنها بچشم هروز غصه اشو میخورم هرکی میبینه میگه خوشبحالت بیخیالی شادی ولی هیچکی خبر نداره چقدر دارم از تو میسوزم ...

نخور اهمیت نداره همیشه فقطفکر گرم نگه داشتن چاردیواری خودت باش خودت و شوهرت و بچه تمردا چند سال طول ...

بعد به من مجرد بودم یه رمال اینده نگر گفت هر ازدواجی کنی خداینکرده به طلاق میخوری خیلی این مغزمو میخوره میگم یعنی چی میشه طلاق میگیرم چیکار میکنم خیلی اعصابمو بهم میریزه میخوام نسبت به حرفش بیخیال باشم اما متاسفانه ادم حساسسیم

عزیزم روحش قرین رحمت انشالله خدا تورو همیشه برای بچه هات نگهداره ..ای بابا منم برداشتن اوردن شهر غری ...

قربونت برم

روح رفتگان شما هم شاد

منظورم اینه که کاش مادرم بود هر کی هر چی میگفت مهم نبود 

چقدرم مادرت مستقل و امروزیه آفرین بهش 

قربونت برمروح رفتگان شما هم شادمنظورم اینه که کاش مادرم بود هر کی هر چی میگفت مهم نبود چقدرم مادرت م ...

زندگی مستقلش کرده وگرنه همه زنا نیاز دارن به یه نازکش

مامانم جوونه ۳۸ سالشه ولی مادرشوهرم ۵۲

ای جانم‌چه جوونه...پس بهتره که خیلی محترمانه بهش بگی من و‌مامانم دوست نداریم راجع به این موضوع صحبت کنیم مامان من تمایلی برای تشکیل یه زندگی جدید با ادم جدید نداره هر وقت داشت قطعا اول شما رو خبر میکنیم

مادرشوهرت و خواهر شوهرت رو که انشاالله خدا یه روزی می‌ذاره تو کاسشون اما گلم مامانت چرا می‌ره خونه پ ...

نه نمیره یسال محرم بود و چون تنها بود من با خودم بردمش اونم بخدا شوهرم اسرار کرد وگرنه نمیومد همیشه میره دیار خودشون با خواهر و مادرش سال اول با من اومد دیار شوهرم احساس غریبی نکنم