2777
2789
عنوان

تا حالا شده کسی شمارو با پخش عکس تهدید کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 50 پست
خب بعدش چه فرقی داره آبروم می‌ره کل شهر خانواده منو و شوهرمو می‌شناسه بیچاره میشم

شوهرم به خشکی هیچی نگفت عکسا رو برای خود شوهرم فرستاد. ولی هنوز استرسشو دارم ک نکنه بازم یه کاری بکنه نکنه بیاد عروسیو خراب کنه بخدا از فکر این اتفاق دارم کم کم قید عروسی گرفتنو میزنم بخدا برام دعا کن لطفاً 

خب بعدش چه فرقی داره آبروم می‌ره کل شهر خانواده منو و شوهرمو می‌شناسه بیچاره میشم

حب اونروزی ک باهاش عکس گرفتی

به این چیزا فکر نکرده بودی؟

که ممکنه بهم نرسین و بعد دردسر یشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهرم به خشکی هیچی نگفت عکسا رو برای خود شوهرم فرستاد. ولی هنوز استرسشو دارم ک نکنه بازم یه کاری بکن ...

شوهرت چی گفت بهت ؟

عکسا در چه حد بود؟

وای مثل من استرس داری عزیزم

چرا ازش شکایت نکردی 

شوهرت چی گفت بهت ؟عکسا در چه حد بود؟وای مثل من استرس داری عزیزمچرا ازش شکایت نکردی

عکس کنار هم فقط هم یکی بود یعنی ما فقط یه بار از نزدیک همو دیدیم ک اونم کاش نمی‌دیدم میگم مجازی بود ولی بد کندی زد به زندگیم چرا شکایت کردیم یه جایی نرسید یا اگرم رسید شوهرم هیچوقت. در موردش با من حرف نزد فراموش نکرده ولی به رومم نمیاره هیچی از عشقش کم نشده روزی هزار بار به خاطر بودنش خدارو شکر میکنم ولی بد ترین شب زندگیم بود خدا ازش نگذره منتظر خبر مرگشم 

عکس کنار هم فقط هم یکی بود یعنی ما فقط یه بار از نزدیک همو دیدیم ک اونم کاش نمی‌دیدم میگم مجازی بود ...

دوست داشت اینکارو‌ کرد یا مثلا ازت پول میخاست ؟

باز خوبه مجازی بوده این کثافت تو یه شهرک هستیم 

دوست داشت اینکارو‌ کرد یا مثلا ازت پول میخاست ؟باز خوبه مجازی بوده این کثافت تو یه شهرک هستیم

میگم مجازی بود ولی پیدام کرد تو یه شهر دیگه نگفت از عشقه ولی بنظرم هیچ آدم عاشقی راضی به این کار نمیشه 

حرصش گرفته بود پیش زدم حرصش گرفته بود گفته بودم نمیتونم با یکی مث تو ک کل شهر باهات خاطره دارن سر کنم