2777
2789

سلام دوستان،

اگه کتاب جذاب انسان شفا بخش از خوزه سیلوا رو خونده باشید براتون عجیب هست که چطور با قدرت ذهن میشه بیماری‌ها رو درمان کرد یا عجیب‌تر اینکه روی آب‌وهوا و... تاثیر گذاشت؟

توی کتاب مثال‌های فراوان و جالبی از افراد مختلف ذکر میشه که انواع مختلف بیماری‌ها و حتی بیماری‌های ناعلاج مثلا سرطان رو درمان کردن!.

خلاصه من از فردا یعنی تاریخ ۱۴۰۳.۱۰.۲۰ میخوام شروع بکنم به انجام این متد و نتیجه رو باهاتون به اشتراک بزارم.

من هدفم از انجام این متد این هستش که بتونم بخش‌هایی از ریشم که درنیومده رو تحریک به رویش مو بکنم. از لحاظ منطقی هم شدنیه، چون وظیفه ترشح هورمون رشد مو و ریش بر عهده مغز هست و دقیقا توی متد انسان شفابخش هم ما با مغز و ذهن مون کار داریم!.

البته نکته بسیار مهم اینکه من به علت مشغله کاری و درسی نمیتونم سه وعده در روز این متد رو انجام بدم و فقط شب‌ها انجامش میدم که خب احتمالا اینجوری نتیجه‌دهی کمتری داشته باشه ولی از اون طرف فقط ۴۰ روز که کتاب گفته انجام نمیدم و سعی میکنم تا ۳ ، ۴ ماه ادامه بدم که نتیجه دهی کافی داشته باشه.

دیگه امید به خدا، شما هم اگه دوست داشتید همراهی کنید و نظرات، تجربیات و... خودتونو به اشتراک بزارید.

یکم بیشتر توضیح میدی

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره