2777
2789
عنوان

برگشته بعد از یه سال

61 بازدید | 11 پست

قبلا باهم حرف میزدیم و بعد توی اولین دیتمون منو بغل کرد هی بهم دست میزد منم باهش کات کردم 

الان اومده میگه من قصدم جدی بوده خدت خرابش کردی

نمیدونم چکار کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوماه

الفاتحه بعد یه سالل اومده 

دکمشو بزن 

منم یه ماهو نیمی تو رابطه بودم پسره گوش نمیداد به حرفام شیت میزد اخر کات کردم هفته پیش

ولی یه سال زیاده اون رفته دور که هیچی صدتا رابطه تجربه کرده قحط ادم اومده بعد اومده سمت تو برنگردیا باز اگه بعد ۱ هفته تا ۳ ماه برمیگشت راهی بود فرصتی بود که بدی 

جنگ با خودت از اونجا شروع میشه که میبینی مفت دادی به یه بی ظرفیت شان!

تجربه شخصیم اینه پسری که دختری رو بخواد بهش دست نمیزنه حالا چه در حده بغل باشه چه آخره داستان... پسری که رفتارهای ناجور و ناهنجار از خودش نشون میده و رفتارش با یه خانم انقد زشت و وقیحه اصلا نباید روی حرفش در مورده رابطه‌ی جدی و ازدواج حساب کرد.. صادقانه بگم دستش بهت نرسیده داره اینجوری برات نقش بازی میکنه تا توی دام بندازت...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
الفاتحه بعد یه سالل اومده دکمشو بزن منم یه ماهو نیمی تو رابطه بودم پسره گوش نمیداد به حرفام شیت میزد ...

اخه میدومنی تقصیر خودم بود کات کردنمون 

نمیدونم ولی میگه تو خاتسی رفتی 

اخه میدومنی تقصیر خودم بود کات کردنمون نمیدونم ولی میگه تو خاتسی رفتی

اصلنم تقصیر تو نبود اگه بهونه دستت نمیداد که نمیرفتی 

اون اگه میخواست واقعا بهتو بین یک تا ۳ ماه برمیگشت 

محکم دکمشو بزن بره برنگرده

جنگ با خودت از اونجا شروع میشه که میبینی مفت دادی به یه بی ظرفیت شان!