من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
حس ششمت خوبه؟ 🤭الان یکی میاد میگه خرافات و ... 😮 ولی خدایی خودم به دلم افتاده بود انگار که این ماه باردار میشم به شوهرمم همش میگفتم من دیگه پری نمیشم میگفت بهت الهام شده مگه 😁 حس ششم وجووود داره
لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
امیدوارم همونی بشه که میخوای عزیز دلم یه قاشق غذاخوری بریز ادرار که کردی داخل لیوان یه دقیقه ای بذار ...
مرسی عزیزم الهی آمین فقط سلامتی برام مهمه شاید اطرافیان بگن پسر خوبه بیاری دوتا دختر داری اما اگه دختر شد ناراحت نمیشم خوشحالم میشه تازه چون همیشه به اونایی که چندتاخواهرن حسرت میخوردم خوشحالم دخترام اینطور میشن 😍😍به امید خدا البته اگه هم پسر شه بازم خوشحال میشم چون اولین باره پسر دار میشم و اینکه دختر بزرگم همیشه میگه داداش دوست دارم داشته باشم 🤭
لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
مرسی عزیزم الهی آمین فقط سلامتی برام مهمه شاید اطرافیان بگن پسر خوبه بیاری دوتا دختر داری اما اگه دخ ...
انشالله که سالم و خوش قدم باشه و ۱۲۰سال درکنار خانواده با دل شاد و تن سالم زندگی کنه❤️❤️❤️❤️❤️دختر پسر که فرقی نداره حرف هیچکس واست مهم نباشه عزیزدلم 🌱 انشالله که مایه افتخارتون باشه