2777
2789
عنوان

گوزوووو💔💔💔💔💔💔💔💔🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 119 پست

ولی اون گوزو عقلش از تو بیشتر میرسه.😔 

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
از حست بگو خیلی عادی

اگه خندید مسخرم کرد چی؟ 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه من چی بگم اروم شی🥺

من هیجوره الان اروم نمیشم باید انقدر گریه کنم ک خوابم ببره(: 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بهش فکر نکن بخدا ارزش نداره کسیک اینجوریه

تفدب خودش و مادرش گوزوها😂

یکی از دوستام همینجوریه سگش همش میگ مامانم 

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

ممن بهتر یا قشنگ تر از اونو نمیخوام من همونو میخوام فقط اون (: رفتم در خونه ی امام رضا اما ندادش بهم ...

میفهمم.

ولی بهت قول میدم یروزی خودت رهاش میکنی و حالت خوبه و انقدر خوشحال که ادم بی جراتی تو زندگیت نیست .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

ولی اینجوری ک بیشتر نابود شدم(:

فراموشش کن خودش مادرش رو میشناسه ،دیدم که می گم مادرشوهری بوده که کاری با عروس کرده که تیمارستان بستری هست ،دوتا بچه کوچیک داره ،شوهر بدبخت با یه بدبختی داره بچه ها رو بزرگ می کنه ،زنش مشکل عصبی شدید گرفته از دست مادرش از گردن به پایین فلج ،قدرت تکلم هم نداره،همه اش بیست و پنج سالشه عروس 

من هیجوره الان اروم نمیشم باید انقدر گریه کنم ک خوابم ببره(:

چن سالته؟

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

از حست بگو خیلی عادی

من اونو میبنم هنوز ک هنوزه دستو پامو گم میکنم بعد عادی باهاش حرف بزنم؛! 

ما فامیلیم من از بچگی عاشقشم همه ی وجودم بود تک تک رویاهامو باهاش ساختم وقتی اومد تو زندگیم گفتم تمو ...

آخه چرا ماها اینطوری میشیم،،، :) چخبره اینقدر دل پاکی و مهربونی بابا اااا لیاقت ندارن خیلیاشون نکن با خودت اسی میدونم سخته ولی آخه تو چ راهی داری الان دختر؟ مثلا میتونی چیکار کنی واسش؟ 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
چن سالته؟

21میدونم خخیلی بی عقلم(: 

21میدونم خخیلی بی عقلم(:

ن تو بی عقل نیستی 

آخه چرا ماها اینطوری میشیم،،، :) چخبره اینقدر دل پاکی و مهربونی بابا اااا لیاقت ندارن خیلیاشون نکن ب ...

نمیدونم واقعا نمیدونم باید چیکار کنم 

انقدر چله برداشتم انقدر نمازای مختلف خوندم 

راهای خیلی مختلف رفتم 

دخیل بستم نشد ک نشد انگار طلسمه انگار قفله (: انگار هیچی روش تاثیر نداره