2777
2789
عنوان

داشتم به همسرم پیام میدادم پیامای هفته پیشش رو دیدم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 26 پست
برای روز زن هم فقط تبریک و یه شاخه گلانقدر عصبانیم اصلا نمیخام روز مرد حتی بهش تبریک بگم چون این مرد ...

روز زن بابای من نه تنها کادو نداد به مامانم بلکه کتکش زد

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیگه کافه و رستوران برده عزیزم کافیه ..‌.

خانومام باید آقایونو تو این دوره ی وحشتناک کاری و همهمه اقتصادی درک کنن دیگه کمتر مردی الان حوصله فانتزی داره اگه کادو میخوای بازی کلامی درنیار رک بگو فلان چیزو میخوام برام بگیر.

عزیزم کافه رستوران رفتید خب..

عزیزم چه عایدی برای من داشت،؟ برای شکم خودش خورده 

یه کیک کوچیک و شمع چقدر میشد مگه میتونست بگیره 

جالب اینه وقتی از رستوران میومدیم گفت کیک نگرفتم دیگه 

کیک میخایی؟؟ گفتم چرا سوال میکنی و دیگه حرف نزدن باهاش

1401/6/2از امروز شروع میکنم 
دیگه کافه و رستوران برده عزیزم کافیه ..‌.خانومام باید آقایونو تو این دوره ی وحشتناک کاری و همهمه اقت ...

اخه رستوران به شکم خودش بود 

میتونست یه کیک کوچیک بگیره یه شمع بگیره 

یعنی با یه شام از سر باز کرد منو 

منی که اونهمه برای تولدش تدارک دیده بودم 

خیلی فکرتو درگیر نکن تو هم نخر

جالب اینه از رستوران برگشتنی گفت کیک نگرفتم 

میخایی بگیرم؟؟ از من سوال میکرد که کیک میخایی یا نه

منم گفتم سوال کردن داره؟ دیگه حرف نزدم باهاش

جالب اینه از رستوران برگشتنی گفت کیک نگرفتم میخایی بگیرم؟؟ از من سوال میکرد که کیک میخایی یا نهمنم گ ...

تو هم برای تولدش همین رفتارو بکنی سر عقل میاد 

ولی خوب من به شخصه برام مهم نیست کیک بخرن و...

تو هم برای تولدش همین رفتارو بکنی سر عقل میاد ولی خوب من به شخصه برام مهم نیست کیک بخرن و...

اخه وقتی کیک خریده نشه شمع فوت نشه 

نه ارزویی هست نه ادم یادش میمونه چندساله شده 

خیلی برام مهم بود ماکه هروز کیک نمیخوریم 

سومین تولدم خونمون بود اولین سال هیچی فقط پول حتی کنارم نبود گفت ماموریت دارم سال دوم طلا امسال هم ا ...

خب وقتی اون اینجوری بوده 

تو نباید براش سنگ تموم میذاشتی 

پررو شده

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................