2777
2789

یه دنای سفید

طول مسیر برگشتم به خونه کلید کرده بود رو من

منم کاملا آروم و بی توجه به مسیرم ادامه دادم

چندین مرتبه تلاش کرد توجهمو جلب کنه نشد

آخرش با صدای بلند فریاد زد: آهاااااای!!!! خب نمیخوای نخواه بگو نمیخام!! 

و گازشو گرفت رفت😐🍃

ملت رد دادن به قرآن :/

مدرس زبان آلمانی🇩🇪

🤣🤣🤣راس میگه علافش کردی 

ببین وقتی جواب استارتر تو یه تاپیک میدم تو خودت نخود هرآشی نشو و ریم نزن رو من فهمیدی؟بخوای فحش بدی بی احترامی کنی یه جوری لت پارت میکنم از اول تا آخرت فحش ناموس میدم یا به پلیس فتا گزارش میدم شوخی ندارم با کسی یا تهدید الکی نمیکنم تا هفت جد آبادت نیارم جلو چشات ولکن نیستم ریپ بزن کاری داشتی بگو ولی خداشاهده بخوای عقده‌ای بازی در بیاری پاره‌ای...(((((((آقای محترم خانوم محترم درخواست قبول نمیکنم)))))))

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یبار کلاس هفتم بودم یه دنا سفید که یه پیرمرد بود افتاده بود دنبالم مرتیکه پدوفیل بخدا از ترس سکته کردم هی از اینور بلوار میرفتم اونور از اونور به اینور اون عوضیم هی دور میزد 

خبرمرگش پیری خیکی

پففف ما به چی فکر می‌کنیم اینا به چی

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
خب وقتی نگاش نمیکنم یعنی نمیخام برادر عزیز تمایل ندارممیبایست زبانی میگفتم؟

😂😂😂

ببین وقتی جواب استارتر تو یه تاپیک میدم تو خودت نخود هرآشی نشو و ریم نزن رو من فهمیدی؟بخوای فحش بدی بی احترامی کنی یه جوری لت پارت میکنم از اول تا آخرت فحش ناموس میدم یا به پلیس فتا گزارش میدم شوخی ندارم با کسی یا تهدید الکی نمیکنم تا هفت جد آبادت نیارم جلو چشات ولکن نیستم ریپ بزن کاری داشتی بگو ولی خداشاهده بخوای عقده‌ای بازی در بیاری پاره‌ای...(((((((آقای محترم خانوم محترم درخواست قبول نمیکنم)))))))