2777
2789
عنوان

امید به زندگیتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 26 پست

اینک خدا منو ب عشقم برسونه 

لطفا برا امضام 💔 🥺 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونید با نبود شما زندگی هیشکی تغییری نمیکنه...هرکی زندگی خودشو میکنه همه مثل همیشه صدای قهقه هاشون ...

من برای کسی یا توجه کسی اینکار نمیکنم خود پدر مادرم هرذوز ارزو میکنن کاش بمیرم 

از دل برود هرآنکه از دیده برفت

من برای کسی یا توجه کسی اینکار نمیکنم خود پدر مادرم هرذوز ارزو میکنن کاش بمیرم

هیچ پدرو مادری همچین ارزویی نمیکنه عزیزم این همه افکار منفی بخاطر فشاره الانه 

تلاش کن بلند شو مثل همه کساییکه بلند شدن زندگیتو تغییر بده

خدایا مارو میبینی؟:)

اسی جان من تغییر رشتم و پشت کنکور و باید ازمونای نهایی هم بدم 

و هزارتا شرایط و اتفاق که نمیزاره تمرکز کنم درس بخونم...خستم ازین وضع ولی میدونی با تموم وجود میتونم خدا و حس کنم

بهت ارامش میده دنبال خدا باش

تنها کسیه که میتونه بهت کمک کنه)

https://daigo.ir/secret/1839468111  چالش)  اگر با دیگرانش بود میلی.....چرا ظرف مرا بشکست لیلی؟

رشته های تاپ مثل پزشکی و...خیلی هزینه داره کلی کتاب میخواد کلاسای خوب میخواد حتی بچه هایی که بهترین کلاسارو ثبت نام میکنن پشت میمونن به نظرم اگر علاقه داری باخوندن کتابای خودت و یکی دوتا کتاب خوب برو فرهنگیان اگ قبول بشی انشالا ازترم اول خودت حقوق داری و جایگاه اجتماعی خوب اگر علاقه نداری برو یه حرفه یاد بگیر

اخرشم پولدار ترین ادما میان دورشون😂

اره دیگه پول میاد دستشون به خودشون میرسن خوشگل میشن میرن جاهای خوب در نتیجه با آدم های که وضع مالیشون توپه آشکا میشن من دیدم که میگم خواهر