حتی دلم نمیخواد درس بخونم حس میکنم فایده نداره رشتمم تجربیه و کنکوریم حتی اینقدر فشار اقتصادی رو خانوادم زیاده توی این مدت فقط تونستم یک کتاب درسی نو بخرم و دوتا دسته دوم حتی کتابام کامل نشده بماند که کنکور بیشترش خارج از کتابه حس میکنم اگه درسم بخونم پزشکم بشم با این قیمت دلار باز نمیتونم واس خودم یک ماشین داغون بخرم درسم نخونمم تش هیچی نمیشم پس راه پولداری چیه؟ چرا حتی درس بخونی یا نخونیم بازم تحت فشاری؟ میترسم این همه درس بخونم و اخرش هیچی به هیچی مادرم هعی گیر میده۲۵سال شدی باید شوهر کنی اخه شوهر برای چیمه؟ من خودم کم دغدغه روانی ندارم خودم نمیتونم خودمو تحمل کنم چه برسه کس دیگه...
دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رشته های تاپ مثل پزشکی و...خیلی هزینه داره کلی کتاب میخواد کلاسای خوب میخواد حتی بچه هایی که بهترین کلاسارو ثبت نام میکنن پشت میمونن به نظرم اگر علاقه داری باخوندن کتابای خودت و یکی دوتا کتاب خوب برو فرهنگیان اگ قبول بشی انشالا ازترم اول خودت حقوق داری و جایگاه اجتماعی خوب اگر علاقه نداری برو یه حرفه یاد بگیر