2777
2789
عنوان

دخترا بیاین لطفا حالم اصلا خوب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 22 پست
من خودم دوست صمیمی داشتم از وقتی ۷سالم بود باهاش دوست بودم دوستای دیگه پیدا کرد الان از من فاصله گرف ...

اخه من هزار بار این رو تجربه کردم . همه بهم میگن مزاحمم . من به دنیا که اومدم یه بیماری داشتم واسه همین نگهداری از من واسه خانوادم سخت بوده و نمیتونستن دیگه به جز من  یه بچه دیگه رو ازش نگهداری کنن واسه همین یه بچه رو سقط میکنن منم تصمیم گرفتم جای اون هم زندگی کنم به جای اون هم آدم خوبی باشم تو زندگی خیلی سختی کشیدم ولی همیشه تظاهر کردم حالم خوبه تا بتونم به اندازه دو نفر حال بقیه رو خوب کنم ولی همه میگن مزاحم و اضافی ام واسه همین تقریبا دارم با همه قطع رابطه میکنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم دوست صمیمی داشتم از وقتی ۷سالم بود باهاش دوست بودم دوستای دیگه پیدا کرد الان از من فاصله گرف ...

من برای بیرون رفتن برای صحبت کردن تلفن زدن برای اینکه حتی اسمی جلوی خانوادمم ببرم ندارم مسخرم میکنن بخاطر انتخابای افتضاحم 

اخه من هزار بار این رو تجربه کردم . همه بهم میگن مزاحمم . من به دنیا که اومدم یه بیماری داشتم واسه ه ...

من تا حدودی مث تو ام ولی خب بنظرم عشقمونو بزاریم پای هدفامون و تنهایی برامون مهم نباشه:)