2777
2789
نیت اول خوب پنج تن ال عبا دوم خير دوکسوم معمولی نوح نبی

ممنونم عزیزم

😍💙خیلییی مممنوننننن

۵ تا صلوات فرستادم

عزیزم مشکل پیش نمیاد دوباره برای این نیتم بگیرید؟

اینکه محمد(پسرخالم ) دوستم داره؟ یا به چشم خاهر میبینه یا کلا حسی نداره…

و اینکه تهش به هم میرسیم؟

اسمم مهسا

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌موفقیتمبرام‌صلوات‌بفرست.💙

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واسه من بگیر

باشه . 

خدا را شاکر باش چرا که تاکنون هرچه از او خواسته ای به تو بخشیده است. زندگی آرام و سعادتمندی در اختیار داری که علاوه بر لطف خدا حاصل همت خود تو نیز می باشد. به تازگی مشکل کوچکی برای شما بوجود آمده که بزودی با کمک یکی از دوستان حل خواهد شد. پس نگران آن نباش و از زندگی خود لذت ببر.

حضرت حافظ در بیت های نهم و دهم می فرماید:

* از آن زمانی که آشوب چشمانت به من رسید و من را مفتون ساخت، از شر فتنه روز آخریت آسوده خاطر شدم.

* دیشب عنایت خداوند مژده ام داد که ای حافظ، از هوا و هوس توبه کن که من برای عفو گناهانت کفیل شدم.

حال خود باید نیت خود را تفسیر نمایید.

۲- به شما مژده می دهم که این فا‌ل بسیار نیکوست و کبوتر اقبال در چند قدمی شما قرار دارد. مواظب باشید که آن را با بی مبالاتی، سستی و بی دقتی به پرواز در نیاورید. این نیت بر شما مبارک باد.

۳- نیت شما حتماً عملی می گردد. پس به یکی از مشاهد متبرکه بروید و نذر خود را ادا کنید.

۴- اگر حوصله و شکیبایی را پیشه کنید، بر تمام کارها دست می یابید و پرواز هم پیمان شما خواهد شد. پس جای نگرانی وجود ندارد و همه چیز بر وفق مراد شما و او خوهد بود. کار انجام می یابد. ازدواج و طلاق عملی می باشد. بر رقیبان پیروز می شوید. کار دلخواه را به دست می آورید. پس بر سرعت عمل و دقت خود بیفزائید.

۵- اگر دیدمان عارفانه گردد، امواج زمزمه می کنند و مرغ سحر نغمه داوودی سر میدهد. صدای پای آب را که در راه عشق حرکت می کند، به خوبی می شنویم. این فا‌ل بر شما مبارک باد.

۶- رنگ نارنجی یا سبز را برایتان پیشنهاد می کنم زیرا جرات و جسارت شما را زیاد می کند و توانایی در کار و وسعت ذهن به شما می بخشد. همچنین احساس امنیت به شما و دیگران خواهد بخشید.

به نیت شما 🫖 فا‌ل چای گرفتیم. جواب فا‌ل شما:

* رفاه، آسایش

نیت اول خوب پنج تن ال عبا دوم خير دوکسوم معمولی نوح نبی

برای بار سوم دارم میپرسم 

میشه خواهش کنم جوابمو بدین؟🥺❤️

نیت اولیم برای برگشته و 

دومی برای قبولیم تو دانشگاه فرهنگیان

صلوات میفرستم براتون

- چہ باک از باد؟ریشہ در خاک دارم من!🌱'

ول نمی گنه عزیزم هر دوتون رو باهم میخواد ولی اونو بیشتر دوست داره الکی وقتت رو تلف نکن

یاحسین چه بد.اقااااا منم بگو دیگه ازدواجم رو هر چی هست بگو دلم نمیشکنه بگو راحت

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

ول نمی گنه عزیزم هر دوتون رو باهم میخواد ولی اونو بیشتر دوست داره الکی وقتت رو تلف نکن

عزیزم میشه جواب منم بدین؟؟ 

بخدا سه باره دارم میپرسم🥺

بنظرتون بهم پیام میده یا با کسی دیگه تو رابطه‌س؟ دوسم داره هنوزم؟ ازش چی حس میکنید کلا؟ 

- چہ باک از باد؟ریشہ در خاک دارم من!🌱'