2777
2789
برا دو نفر گرفتم اسی و آوا اسی خیلی دوستت داره برات پنج تن ال عبا اومد خیلی خوبه آوا شما دوک شد. بست ...

عزیزم میشه لطف کنی برا منم بگیری ممنونت میشم ❤️

علی بهم حسی داره یا نه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان واسه جفتتون میگیرم

واسه ازدواج منم بگیر توروو خدا

منم نیت کردم برای ازدواجم

شـــبــی شـایـد رهــا کـردم... جـــهـــان پــر اظــطـرابــم را                                                        کـــســی ایـنجـا نــمـی فـهــمــند مــنــو، حــال خــرابــم را
میشه برامنم بگیریی

حتما عزیزم. 

افراد بسیاری در زندگیت وجود دارند که سعی می کنند تو را وادار کنند از عشقی که در دل داری صرف نظر کنی، اما تو راضی به ترک عشق خود نمی شوی. از مال دنیا و موقعیت های اجتماعی خود در راه این عشق گذشته ای و مصمم و پابرجا ایستاده ای. بدان که بزودی لطف خدا از هر نظر شامل حال تو می گردد

از اینکه به خانواده خود نهایت علاقه را دارید و در تمام احوال مراقب آنها می باشید، خداوند نیز در عوض به شما عنایت و توجه دارد. بطوری که چندین بار شما را از ورطه هولناک رهایی بخشیده. پس به این کار حتماً ادامه دهید که سعادت دنیا و آخرت را در پی دارد و برای شما بسیار مفید است.

۲- از اینکه حاضر نمی باشی از این نیت و راه و کار دست بردارید و تمام تلاشتان آنست که در این راه موفق شوید، جای بسی خرسندی و خوشحالی است اما باید از نصایح افراد با تجربه و استادان نیکو حتماً بهره مند شوید تا مسیر را اشتباهی طی نکنید.

۳- موفقیت در چند قدمی شماست. با دقت، سرعت عمل وکوشش بیشتر حرکت کنید. کامیابی در دستان او و شماست. اندکی صبر، شکیبایی، توکل بر خداوند متعال و دعای پدر و مادر مشکل را حل می کند. مسافرت را فعلاً صلاح نمی دانم زیرا در آینده ای نزدیک مسافرتی مهم در پیش دارید. موج التماس دریا به آسمان است پس دریاهای بزرگ موج های بزرگتر دارند.

۴- دیگران به زندگی شما حسادت می ورزند. مواظب باشید. ضمناً همسر و فرزندانی لایق خواهید داشت و از زندگی نسبتاً خوبی برخوردار خواهید شد. به مقامات بالا دست پیدا می کنید و زندگی شما چنان رونق می گیرد که همه را شیفته خود می سازید.

۵- به زودی تغییرات عمده و کلی در اوضاع حاصل می شود. بطوری که منافع شما تامین می گردد و او از اسب سرکش غرور، پایین خواهد آمد و مطیع می گردد.

به نیت شما 🫖 فا‌ل چای گرفتیم. جواب فا‌‌ل شما:

* لذت، خوشی، کامیابی

برا دو نفر گرفتم اسی و آوا اسی خیلی دوستت داره برات پنج تن ال عبا اومد خیلی خوبه آوا شما دوک شد. بست ...

عزیزم میشه لطفا برای منم فا ل نخود بگیری ؟🥲

۳۰ تا صلوات میفرستم برات🌼

حسش بهم چیه ؟ باهاش ازدواج میکنم؟

میخوای برات ف ال نخود بگیرم؟

برا من میگیری؟

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
خب ببین آخه طلاق بده. من نمی دونم باید چجوری نیت کنم.

عزیزم تورو برا من میگیری

فاطمه و وحید ازدواج دارن؟؟

کار وحید شرایط مالیش اوکی میشه تا اون زمانی که ازم گرقته؟؟

من خیلی نگرانم میشه از علاقه اش بهم بگی

خب ببین آخه طلاق بده. من نمی دونم باید چجوری نیت کنم.

نیت این باشه که چی به صلاحمه؟ تا ببینیم چی نشون میده خوب یا بد اگه بد اومد یعنی آره جدا میشم 

مهربونا با دلهای پاکتون دعا کنید برام زندگیم درست بشه😢💔 الهی خیر و برکت بباره به زندگیتون😢💔