2777
2789
بوگو

راجب دوستمه 

رفیقم از اول امتحانات چند هفته پیش یهو رفتارش تغیرر کرد 

پیام میدادم جواب نمی‌داد زنگم همینطور 

هی بهش پیام میدادم می‌دونم میخوای تنها باشی ولی من همیشه هستم 

با اینکه محل نمی‌داشت پیشش بودم تا دو هفته 

اینستا همیشه بود و اونجا چت میکردیم ولی از ۳ هفته پیش هیچی حتی ی جوابم نداده

بعد رفتم کلاس دیدم جلوم اصن انگار ن انگار داره جلوم میگرده تو اینستا حتی با دوستامم حرف میزد غیر خودم:)

منم دیگه این چند روزه ن پیام دادم ن هیچی مدرسه هم دیدمش محل ندادم فقط سلام اون حرف میزد جواب میدادم ولی گرم نمیگرفتم

ببخشید زیاد شد چ حسی از دوستم گرفتی دلش میخواد تنها باشه ناراحته یا من اضافیم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راجب دوستمه رفیقم از اول امتحانات چند هفته پیش یهو رفتارش تغیرر کرد پیام میدادم جواب نمی‌داد زنگم هم ...

حتما چیزی شده خبر نداری

یا کاری کردی ناراحتش کردی

وگرنه ایرانیا اینطور نیستن یهویی بخوان اینجوری بشن

صد نامه فرستادم صد راه نشان دادم یا راه نمیدانی یا نامه نمیخوانی🌄

شاید کسی ازت چیزی گفته بهش ناراحته ولش بابا 

آنلاین شاپ من خوراک محجبه‌هاست اونایی که زیبایی حجابشون خیلییی براشون مهمه🥺😂💕اگه دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. 1-مشکی جت بلک(یعنی روسری مشکی که اصلااااا بور نیست و کامل مشکیه) 2-سوپر حریر‌نخ 3- اگه بخام یک توضیح خلاصه درباره روسری‌ها بگم اینه:   درصد چروک پذیریش صفر   🌸                                    بدون پرز و دون دون   🌸                                           بدون آبرفت 🌸                                               خوش ایست حتی بدون طلق و اصلا لیز نیست    🌸         سبــک ، خُـــنک ، خوش‌رنگ🌸

حتما چیزی شده خبر ندارییا کاری کردی ناراحتش کردیوگرنه ایرانیا اینطور نیستن یهویی بخوان اینجوری بشن

دوستام ازش پرسیدن چته یا من می‌پرسیدم میگه حوصله ندارم حتی اولا ازش پرسیدم از من ناراحتی چت شده گفت حوصله ندارم با دوستم ازش پرسیده بود می‌گفت من مرده ی متحرکمو...ولی خوب ناراحتی فقط با بی محلی به ما ولی دوستای خودش ن حتی دوست جدیدش رفته رو اکانت اینستاش حالم بد شد وقتی شنیدم 🙃منی ک صمیمی ترین رفیقش بودم...

راجب دوستمه رفیقم از اول امتحانات چند هفته پیش یهو رفتارش تغیرر کرد پیام میدادم جواب نمی‌داد زنگم هم ...

مثل من 

یادمه چند سال پیش مجازی شده بود، راهنمایی بودم 

با یکی رفیق شدم، هر لحظه چت میکردیم، باهم میخوندیم، باهم امتحانامون 20 میشدیم 

اخرین امتحان مجازی 

وقتی قبل فرستادن جوابمون برای معلم، باهم چک کردیم، حتی من جوابای ک بچه ها تو گروه باهم تبادل میکردن هم براش فرستادم(چون بچه ها ازششون خوششون نمیومد) 

بعد اومدم دیدم بلافاصله که جوابا گرفت، بلاکم کرد 

هرچی تو واتساپ میگفتم چته، چیکار کردم، چرا یهویی، سین میزد ج نمیداد 

هیچ وقتم دلیلشو نفهمیدم، ولی فهمیدم همون اشغالی بود ک بقیه میگفتن

چون اینا رفیق نیستنیا حسودی میکنن، یا نقشه سو استفاده داره من 13 ساله 3 تا رفیق دارم ، هیج وقت اینجو ...

آخه تو سخت ترین شرایط کنارش بودم یهو ما رو انگار گذاشت کنار و دوستای جدیدشو گرفت بعدم بهمون میگه حوصله ندارم یا از مرگ حرف میزنم وای دلم خیلی پره ازش دیگه بریدم زده شدم ازش

ولش کنشاید توی دوره امتحانات تحت فشاره

اخه اصن اینجوریه سرش تو گوشیه جوابمنو نمیده ولی دوستاشو چرا

حضوری خیلی تغییر کرده حالا انگار اذیتش کردم ناراحته ازمون