2777
2789

خانما هر کی میدونه بگه تو رو خدا بچم هشت ماهشه چهار روزه تب شددید داره هیچ جوره پایین نمیاد دکترم بردم نه عفونت داره نه سرمااخوردگی تبش 41یا 40 هست فقط قطره استا میدن با شیاف

شیاف که زدن یا نزدنش اثری نداره قطره میدم شدیدددد استفراغ میکنه در حد خفگی   

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد

چیکار کنممم دکترم تشخیص نمیده ده تا دکتر بردم دکتر آخری گفت بستری شه بهتره ولی بیمارستان خیلی آلوده هست ویروس دیگه ی هم میگیره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چیکار کنممم دکترم تشخیص نمیده ده تا دکتر بردم دکتر آخری گفت بستری شه بهتره ولی بیمارستان خیلی آلوده ...

وقتی گف بیمارستان بستری کن حرفشونو گوش بده بعدپشیمون نشی 

خطرناکه 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

با آب شوید پاشویش کنهپیاز رنده کن با پلاستیک ببند کف پاشاسترس خونه رو پایین بیارین

چجوری استرسم بباد پایین با این حالش دارم از دست میره بچم 

پاهاش سرد سرده فقط سرش با دل و کمرش خیلی تب داره

وقتی گف بیمارستان بستری کن حرفشونو گوش بده بعدپشیمون نشی خطرناکه

سخته بدنش سوراخ سوراخ میکنن خیلی گریه میکنه سروم میزنن جیگرم کبابه براش چشماش پر از درد و التماسه  

سخته بدنش سوراخ سوراخ میکنن خیلی گریه میکنه سروم میزنن جیگرم کبابه براش چشماش پر از درد و التماسه

اینجوری نگو بخدا جیگرم کباب شد 

من خودم دختر دارم چهارساله یکم که گریه میکنه اعصابم بهم میریزه گریه میکنم  

براخوب شدنش حمد میخونم♥

ویروس جدیده که میگن اومدنگرف؟؟ 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

اینجوری نگو بخدا جیگرم کباب شد من خودم دختر دارم چهارساله یکم که گریه میکنه اعصابم بهم میریزه گریه م ...

نمیدونم فقط گریه میکنم براش نه استا میتونه بخوره نه شیاف اثر داره براش   اصلا مشکلی نداشت بیرون نمیردمش یکدفعه اینجوری شد

نمیدونم فقط گریه میکنم براش نه استا میتونه بخوره نه شیاف اثر داره براش اصلا مشکلی نداشت بیرون نمیر ...

احتمالا ویروسه 

حتما ببر بستریش کنه خدانکرده تشنج کنه میخوای چیکاکنی 

عواقب جبران ناپذیری داره 

اصا چطومیتونی بشینی این حال بدشو ببینی من بودم زود میبردمش

عزیزم فوری بستریش کن 

این تب مقاومه که با دارو درمانی توی خونه پایین نمیاد 

تب خیلی خطرناکه اگه خدایی نکرده تشنج کنه دلت راضی میشه ؟ حالا سرم و آمپول که برای بهتر شدن حالشه

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
میشه عکسشو ببینم البته اگه برات مقدوره♥

شرمنده عزیزم . ناراحت نشو ازم ولی اینجا درددل میکنم بگیه وقت شناسایی شم  

عزیزم فوری بستریش کن این تب مقاومه که با دارو درمانی توی خونه پایین نمیاد تب خیلی خطرناکه اگه خدایی ...

اون هفته سرم زد خیلییی گریه کرد این یکساعت حالا مجبورم تا صبح تحمل کنم دوباره ببرمش دکتر

احتمالا ویروسه حتما ببر بستریش کنه خدانکرده تشنج کنه میخوای چیکاکنی عواقب جبران ناپذیری داره اصا چطو ...

عزیزم ده تا دکتر بردم فقط قطره میدن چیکار کنم به خدا انقدر گریه میکنم کاری ازم بر نمیاد

شرمنده عزیزم . ناراحت نشو ازم ولی اینجا درددل میکنم بگیه وقت شناسایی شم

نه فداتشم این چه حرفیه♥