2777
2789
میگفت باکره بودم حامله شدم😐

یه داستانی هست تو شهر ما ( احساس میکنم تو همه شهر های ایران هست این ) که یه دختری بوده تو مجردی باردار میشه بعد خانوادش میگن موقع ماه گرفتگی رفته تو حیاط این جوری شده ===)))) 

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکی بود میگفت مو قورت دادم باردارم یه وقت نره بپیچه دور گردن بچه 😐😐😐🍂🍁🍂🍁

یکی هم بود میگفت مورچه خوردم الان میره تو معدم تخم میذاره بدبخت میشم 😐🍂🍁

یکی دیگه هم بود میگفت خواستگار برام اومد به توافق رسیدیم قرار شد یه هفته دیگه عقد کنیم ، میگه یه روز پسره اومد خونمون گفت ببخشید من یه چیز مهم رو نگفتم اونم اینه که من میخوام هرماه موهای بیکینی رو یه مدل بزنید 😐😐😐 میگه منم گفتم ولی من لیزر کردم ، میگه طرف گفت نه من اوکی نیستم و رفت برای همیشه 😐😐😐

حالا من سوالم اینه اینکه گفته هرماه یه مدل دقیقاً یعنی چی 

یعنی مثلاً یه بار بزی بزنه یه بار کچل کنه یه بارم پروفسوری بزنه یه بارم شبیه سبیلای بهنام بانی؟😐😐😐

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
خب امکان داره

چجوری دختر باشی حامله میشی خدایی اینو‌جایی نگید

به سلامت عقلتون شک میکنن

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

یکی بود میگفت مو قورت دادم باردارم یه وقت نره بپیچه دور گردن بچه 😐😐😐🍂🍁🍂🍁یکی هم بود میگفت مورچ ...

شاید بافت های مختلف منظورش بوده =)

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

امکان دارهچیز عجیبی نیست

امکان نداره مگ مریم مقدسه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

یه کابر که میگفت من میرم دستشویی خودمو نمیشورم  ولی تو حمام خودمو میشورم تا مثل خارجی ها باشم 🤧

اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی  ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه  نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه..... 

بهار جان این که سم نیست احتمالش وجود داره و توسط علم پزشکی هم تایید شده هرچند به ندرت اتفاق میفته.

| با ادب باش که تکلیف جوانان ادب است ؛ فرق ما بین بنی آدم و حیوان ادب است | 

بابای بچش هندسه بوده شاید

🌸🏷Translator... غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید