2777
2789
عنوان

از خونمون متنفرم😭😭

118 بازدید | 4 پست

از صبح ک بیدار میشم تا شب ک میخوام بخوابم تلوزیون روشن صداش تا اخر زیاد همه لامپها روشن. دوتا داداش وحشیم همش در حال دوییدن تو خونه و سروصدا منم ی دختر داغون افسرده ک پدرش ازش متنفره 

ی لحظه نمیتونم تو حال بمونم الانم تو اتاقمم انقد یخه دارم میلرزم میگرن دارم و طبع بدنمم ب شدت سرده حالم افتضاخه دوست دارم بمیرم اگ تو خونتون ارامش و سکوت هست خداروشکر کنین حیف من این نعمتو ندارم مغزم داره پاره میشه و برای پدرومادرم مهم نیس و میدونم برای تویی ک الان داری اینو میخونی ام مهم نیس فقط کاش زودتر بمیرم راحت شم لاقل داخل قبرم سکوت و تاریکی هست کسی نیست اذیتم کنه😭😭💔💔

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا نمیری سرکار

ای کاش میتونستم ولی خدا چشای سالمی بهم نداده همچی تار میبینم کی منو قبول میکنه براش کار کنم با عینک هم نمیتونم ببیم باید لنز بخرم ک پول اونم ندارم 😭😭😭بدبخت تر از من وجود نداره

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤