2777
2789
عنوان

چرا شناسنامه ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 33 پست
چون پدرومادرشون ندارن دگه بخوان برابچه بگیرن بایداول براپدرومادربگیرن

اهان یعنی نسلشون چون مشخص نیست؟

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اها منظورت مناطق محروم خیلی محروم و ایناستخب اونا دسترسی ندارن به هیچ امکاناتییسری روستاها هستن واقع ...

بعضیهاشون خودشون براشون مهم نیست اینجا شهر ما هم روستا داره پشت کوه هستن ولی خوب میان میگیرن

چه ربطی به شناسنامه داره ؟ یه توکپا هرکی زاییده شد نمیتونن برن شهر؟

دارم میگم امکانات افتضاحی دارن میدونی اصلا؟یه جایی رو چند سال پیش سال ۹۶ بود فکر کنم پیدا کرده بودن یه روستایی بود تو جنوب 

مردمش اینقد به هیچی دسترسی نداشتن و انگار آخر دنیا بودن ک هنوز نمیدونستن شاه رفته

اینا که تو سیستان اینا ندارن

اون مظلوما انقد تو محدودیتن انقدر محرومن که فکرشم نمیکنی 

خیلی گناه دارن طفلکیا

اونروز یه کلیپ دیدم بچه هاشون نون خشک وآب میخوردن😭😭😭😭😭😭😭😭

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفمه🌱جان عزیزت لایکم نکن

نه این چه حرفیه؟؟ الان میری شناسنامه بگیری برابچت بایدشناسنامه پدرومادربدی   

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نه این چه حرفیه؟؟ الان میری شناسنامه بگیری برابچت بایدشناسنامه پدرومادربدی

خب پدر مادر هم ندارن یعنی مشخص نیست دیگه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

همچیشون مشخصه بخاطرفقروبی سوادی شناسنامه نگرفتن همینجورادامه پیداکرده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

همچیشون مشخصه بخاطرفقروبی سوادی شناسنامه نگرفتن همینجورادامه پیداکرده

اگه داشتن خیلی به نفعشون بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40