سال باهم تو رابطه بودیم فهمیدم رفته با یه دختر تو رابطه ولش کردم بعد از ۴ ماه اومد گفت من تو رو میخام و فقط به تو فکر میکنم بهم گفت چند روز صبر کن تا رابطه قبلیم رو تموم کنم قول میدم تموم میکنم و بهت اثبات میکنم و میام پیشت ، هنوز چند روز نگذشته بود که دیشب استوری دختره رو دیدم رفته بودن بیرون باهم دست تو دست حالم خیلی خراب شد خیلی بازیم داد بهش،گفتم این چیه تو قرار بود تموم کنی گفت آره رفتم باهاش قرار تا قانعش کنم تموم کنیم بهش گفتم چی میگه پس دست و دست چیه همش حرفای الکی میزد میگفت تقصیر خودته که انقدر با اون زبونت اذیتم کردی واقعا حالم خیلی بده بدجوری بازیم داد آخرشم انداخت تقصیر من 🥺🥺
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بلاکش کردم دیگه برگرده هم چه فایده تنش به تن یکی دیگه خورده
برمیگرده اراجیف رو هم میکنه.یکم گریه و شیون و
اینکه دختره از راه ب درم کرد...دروغ دبنگ
دخترهاهم ک احساسی ....
نکنه یوقت باز بری سمتش
اگر هول و هوس نبود نمیرفت با دختر دیگه
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
من خودمم عزیز بعد ۳ سال کات کردم دیگ ب تخمت بابا من ۲۳ سالمه از فردام میرم سرکار. دوهفته اس فک کنم کاتیم اصن دیگ پشمم حساب نمیکنمش شغاله هولو. هول بود هول و اصلاهم قصد نداشت بیاد خاسگاری مرتیگ گوه