2777
2789
عنوان

بعد شش سال بهم خیانت کرد حالم خیلی بده 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 50 پست
شش سال ی عمره!اگر قرار گذاشته بودین که ب ازدواج ختم بشه همون یکسال اول باید قانعش میکردی بیاد باخانو ...

بلاکش کردم دیگه برگرده هم چه فایده تنش به تن یکی دیگه خورده

هرچه بیکار باشی داغون تری خودتو با چیزی سرگرم کن کار کردن باشگاه رفتن ورزش درس و... باور کن انقد وق ...

مممنونم خواهر باورت میشه چقدر موقعیت های خوب رو تا الان از دست دادم چون به خاطرش فکرم و اعصابم داغون بود 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر برای خودت ارزش قائل هستی دیگه نه با این پسر نه با هیییچ پسر دیگه ای تو رابطه نرو . شوهرای الان ب ...

واقعا براشون متاسفم ، دیگه احساساتی برام نمونده که بخام برم تو رابطه با یکی دیگه

مممنونم خواهر باورت میشه چقدر موقعیت های خوب رو تا الان از دست دادم چون به خاطرش فکرم و اعصابم داغون ...

باور کن هرچیزی حکمتی توشه 

حتما این ادم بدرد تو نمیخوره که خدا خواسته زودتر چشمت باز بشه و واقعیت رو ببینی 

منطقی باش و برای خودت ارزش قائل شو

برمیگرده اراجیف رو هم میکنه.یکم گریه و شیون و

اینکه دختره از راه ب درم کرد...دروغ دبنگ

دخترهاهم ک احساسی ....

نکنه یوقت باز بری سمتش

اگر هول و هوس نبود نمیرفت با دختر دیگه 

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

خاهر ربطی ب تن خوردن نداره بایا ب خودت فک کن اگ بگیر بود میومد خاسگاریت اصلا فک کن پسره خوب. چرا نیومده جلو برا خاسگاری ها؟ میدونم تو ذهنت دنبال بهونه ای برای خوب نشون دادن اون ولی بهش فک نکن خاهشا

عزیزم از اول نباید قبولش میکردی ذات خراب عوض نمیشه آدم چیزی که بالا آورده رو دوباره نمیخوره بذار بره ...

باورت میشه بهم گفت باید یواش یواش باهاش تموم کنم آخه دختره گفته میرم خودم رو میکشم یه وقت شر میشه 

از ۱۵ سالگی باهم بودیم دیگه

من خودمم عزیز بعد ۳ سال کات کردم دیگ ب تخمت بابا من ۲۳ سالمه از فردام میرم سرکار. دوهفته اس فک کنم کاتیم اصن دیگ پشمم حساب نمیکنمش شغاله هولو. هول بود هول و اصلاهم قصد نداشت بیاد خاسگاری مرتیگ گوه

من خودمم عزیز بعد ۳ سال کات کردم دیگ ب تخمت بابا من ۲۳ سالمه از فردام میرم سرکار. دوهفته اس فک کنم ک ...

دیگه پسر سالم پیدا نمیشه همش یه مشت هول که فقط بلدن احساسات آدم رو به بازی بگیرن