2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک قبلم بیاید یکبار هم از خوبیهای همسر و خانوادش بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 39 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خودم مجددم ولی از خوبیا بخوایم بگیم مادر شوهر مامانم ینی مامان بزرگم

به معنای واقعی یه فرشته زمینیه آنقدر که خانمه 

لُرم💎شما با گلونی عکس میگریدخاص شید ما لُرا صاحب گلونیم👑😍💪نازار_بیرانوندم😌♥️

بمونن براتون انشالا لذت میبریم وقتی کامنتهای مثبت دوستانو میخونم

ممنونم

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

نامزدم خیلی دست و دل باز هستن ، ادم حساسی نیستن  مثلا من دوست های جنس مخالف دارم و تنهایی گاهی میرم مسافرت ولی چون به هم اعتماد داریم مشکلی پیش نمیاد تو رابطمون ، حتی تو بحث هم با احترام و با شخصیت رفتار میکنن  

از خانوادشونم تاحالا بدی ندیدم ولی ارتباط زیادی نداریم چون نامژدم مستقل زندگی میکنن 

ولی با برادر شوهرم خیلی صمیمی هستم ، حتی قبل از اشنایی با نامزدم با برادرشون دوست صمیمی بودیم

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

خدای من😐مطمعنید که عمدی بوده؟

اره عزیزم توی خونه دعوا شد همسرم گفت پاشو بریم . اومدیم تو راهرو سوار آسانسور بشیم تا آسانسور بیاد داشت باز بحث می‌کرد بعد منو هول داد . اونم به خاطر اینکه من فقط چادر سرم نمیکنم ولی حجابم کامله 

اره عزیزم توی خونه دعوا شد همسرم گفت پاشو بریم . اومدیم تو راهرو سوار آسانسور بشیم تا آسانسور بیاد د ...

وای عزیزم متاسفم واقعا نمیدونم چی بگم راستش من تو جایگاه شما یا مادرشوهرتون نبودم ولی بهرحال ایشالا که خدا جواب همه رفتارهای ادمارو چه خوب چه بد پس بده