2777
2789
عنوان

بچه ها من یه چیزی در مورد اعضای نینیسایت کشف کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 20 پست
میانگین سطحی بله همینطور هست، ولی من از این سایت خیلی چیزها یاد گرفتم و با افراد خیلی خیلی خوب و نظر ...

دقیقا 

من از 13 سالگی با 4 اکانت اینجام و به هیچ کس توصیه نمیکنم از 13 سالگی بیاد تو همچین سایتی😂 ولی چیزهایی اینجا یاد گرفتم که اگه میخواستم از یه جای دیگه یاد بگیرم کلی از عمرم هدر میرفت

لاااایک نکنننن😤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا من از 13 سالگی با 4 اکانت اینجام و به هیچ کس توصیه نمیکنم از 13 سالگی بیاد تو همچین سایتی😂 ول ...

خوشبختم😂❤️ من از چهارده سالگی اینجا رو میشناسم و مهر آینده میشه چهار سال که عضوم

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
خوشبختم😂❤️ من از چهارده سالگی اینجا رو میشناسم و مهر آینده میشه چهار سال که عضوم

😂❤️

عه چه جالب اصلا نترکیدی😂 من یه کاربریم و اصن یادم نمیاد چی شد که ترکید اصن اسمشم یادم نمیاد بس قدیمیه 

یکی دیگر و خودم ترکوندم مثلا میخواستم سایت و ترک کنم😂🤦‍♀️

یکی دیگمم تا کاربری و زدم یه لینک تو یه تاپیکی گذاشتم هنوز مهرش خشک نشده نی نی یار واسه یه کامنت زد ترکوندش🥲😂

امیدوارم این یکی سالم بمونه🥲😂

لاااایک نکنننن😤
😂❤️عه چه جالب اصلا نترکیدی😂 من یه کاربریم و اصن یادم نمیاد چی شد که ترکید اصن اسمشم یادم نمیاد بس ...

انشالله عزیزم😂❤️

نه من بی حاشیه هستم اصولاً فقط وقتی کامنت میدم که بخوام به کسی کمک کنم یا با دوستی همدردی کنم

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
انشالله عزیزم😂❤️نه من بی حاشیه هستم اصولاً فقط وقتی کامنت میدم که بخوام به کسی کمک کنم یا با دوستی ...

😂❤️

عا چه خوب من از اون جوشیام که با طرف دعوا میگیرم😂 باز الان بهتر شدم، 

همینه دیگه، یکی از مزایای این سایت این بود بهم یاد داد ایگنور کنم نظرایی که نمیخوامو🥲

لاااایک نکنننن😤