2777
2789
شایدم دسترسی به نت نداشته شاید سرش،شروع بوده فکرتو درگیر نکن

والا دائم آنلاین میشه با خط های دیگه ش

من تو ایتا واسش پیام دادم سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد اخه چرا این جور می کنی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا دائم آنلاین میشه با خط های دیگه شمن تو ایتا واسش پیام دادم سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد اخه چر ...

مهم نباشه برات ارزش نداره اعصابت را خرد کنی سر چیز بیخود

الحمدلله رب العالمین ...
کسی که این طور رفتار کنه از لیست اولویت م سقوط می کنه و میفته پایینو دیگه بهش پیام نمی‌دم حضوری باها ...

والا این جور که رفتار کرد انگار من یه چیزی هم بهش بدهکار شدم

اصلا نمی دونم یهو چش بود

تحصیلات بالا هم داره بی سواد هم نیست

کسی که این طور رفتار کنه از لیست اولویت م سقوط می کنه و میفته پایینو دیگه بهش پیام نمی‌دم حضوری باها ...

آره من خیلی بدم اومد

فکر نمی کردم این جور کنه

والا این جور که رفتار کرد انگار من یه چیزی هم بهش بدهکار شدماصلا نمی دونم یهو چش بودتحصیلات بالا هم ...

من کاری ندارم 

اون طرف چرا این طور دیوانه شد 

من خودم رفتارم رو با اون تغییر میدم 

وقت ،انرژی و فکرم رو درگیر تعبیر رفتارهای خود درگیری اونها نمی کنم

مقصر اونه که بی ادبه لیاقت شمارو نداره

به خدا من فقط خوبی و محبت کردم بهشون 

احترام گذاشتم 

مناسبت‌ های مختلفی مثل عید و تولد و ....‌ واسش پیام تبریک‌ تولد می دادم 

به خدا من فقط خوبی و محبت کردم بهشون احترام گذاشتم مناسبت‌ های مختلفی مثل عید و تولد و ....‌ واسش پی ...

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند 

جوگیر شده فکر کرده کسیه برای خودش محل نده

الحمدلله رب العالمین ...
خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند جوگیر شده فکر کرده کسیه برای خودش محل نده

من واسه تولدش هم چند وقت پیش که پیام دادم 

با لحن تند و عصبانیت گفتن هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم من به خدا فقط قصدم تبریک‌ بود نه هدیه چیزی ببرم😐

نمی دونم والابلاکم کرد بی دلیل و قطع ارتباط کامل حرف هم نمی زنهوالا من حضوری هم رفتم یه گل هم بردمگف ...

وقتی از همه جوانب خودت مطمنی

پس تو هم مث خودش رفتار کن

و ذهنتو درگیرش نکن

کمی ازش فاصله بگیر

مقابله ب مثل.باهرکسی عین خودش رفتار کن

ب لیاقتش بسپار.وخلاص 

از آدمای مودی فاصله بگیرید تا بفهمن که تغییر رفتار بی دلیل، جذابیت خاصی واسه هیچ آدمی نداره و قرار نیست اونا هر طور دلشون خواست رفتار کنن و شما همیشه کنارشون باشید! شما مسئولیتِ کمبود عاطفی و مشکلِ روانی بقیه رو ندارید!! شما تنها و تنها مسئولیت آروم نگه داشتن روح و جسم خودتونو دارید.

از آدمای مودی فاصله بگیرید تا بفهمن که تغییر رفتار بی دلیل، جذابیت خاصی واسه هیچ آدمی نداره و قرار ن ...

اره فکر کنم طرف مقابل من هم یه آدم سمی و مودی بود

خدا رو شکر که دیگه هیچ ارتباطی باهاش ندارم

انگار عقده ای و روانی بود