2777
2789
چقدر منی قد ی دنیا غم دارم ولی با کسی حرف نمیزنم

آدما تهش میان مبگن چقدر لر میزنی

همش ناله میکنی

حرف نزنیم بهتر

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پیشنهاد خوبیه ولی شوهرم نمیزاره برم

به نیت شهید نماز یا  قرآن  بخون هدیه کن به روح مطهرش .‌از یه شهید که ارادت داری  بخواه برات دعاکنه 

آروم میشی 

به عکس شهدا نگاه کن عجیب آروم میشی

مریضی پسرم ،خیانت های شوهرم ،زخم زبون هاش ،بی کاریم ،بی پولیم همشون باهام دست به دست هم دادن دارن من ...

خدا خودش حال دلت ک زندگیتونو  رو به حق ماه رجب و مولود کعبه حضرت علی علیه السلام خوب کنه 

دقیقا ،دیروز حالم خیلی بدبود یکم برای یکی حرف زدم حرفاش حالمو بدتر کرد

عزیزم من وجود خدارو تو بدترین شرایط به طرز معجزه آسایی حس کردم

تا خدا هست با بنده حرف نزن

بنده شاید امروز منت نزاره

ولی یه روزی میزاره

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

خدا خودش حال دلت ک زندگیتونو رو به حق ماه رجب و مولود کعبه حضرت علی علیه السلام خوب کنه

ان شاالله  هرچی فکر میکنم من همچین ادم بدیم نبودم ،ولی نمیدونم چرا زندگیم اینجوری شد تو جونیم دارم پیر میشم ،پسرم خیلی عزیزه برام فکر اینکه ی روز نداشته باشمش منو داره میکشه ،حسرتاش دوست داره فوتبال کنه😭😭😭 خدایا به داد دلم برس تروخدا نجاتم بده ، دستم بگیر من خیلی تنهام 

کاش تو این حال روزم نمیفهمیدم شوهرم خیانت میکرده از اون روز تنگ نفس گرفتم دو روز ی بار باید برم سرم اکسیژن بزنم چرا خدا گذاشت الان بفهمم نه پول دارم که جدا شم بچمم که مریضه  حالم از خودم بهم میخوره که مجبورم باهاش زندگی کنم 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔