امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
دقیقا ،دیروز حالم خیلی بدبود یکم برای یکی حرف زدم حرفاش حالمو بدتر کرد
عزیزم من وجود خدارو تو بدترین شرایط به طرز معجزه آسایی حس کردم
تا خدا هست با بنده حرف نزن
بنده شاید امروز منت نزاره
ولی یه روزی میزاره
امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻
کاش تو این حال روزم نمیفهمیدم شوهرم خیانت میکرده از اون روز تنگ نفس گرفتم دو روز ی بار باید برم سرم اکسیژن بزنم چرا خدا گذاشت الان بفهمم نه پول دارم که جدا شم بچمم که مریضه حالم از خودم بهم میخوره که مجبورم باهاش زندگی کنم 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔