2777
2789
عنوان

دوس داشتم‌مثل شهدا زندگی کنم وقتی دیدم نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 34 پست
چند وقته ؟ اگر واقعا میبینی نیاز ب مشاور داری برو‌پیشش خیلی تاثیر داره

واقعا نیاز دارم ولی پولشو الان ندارم

دو سه ماهه

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متوجه نشدم میخوای شهید بشی ؟

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
نه دچس دارم مث اونا خوب زندکی کنم

اونا قبل اینکه شهید بشن،شهید بودن

هر کسی این سعادتو نداره عزیز من 

ولی این خیلی خوبه ک بخوای راهشونو ادامه بدی

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
اونا قبل اینکه شهید بشن،شهید بودنهر کسی این سعادتو نداره عزیز من ولی این خیلی خوبه ک بخوای راهشونو ا ...

مرسی واقعا 😅

واقعا نیاز دارم ولی پولشو الان ندارمدو سه ماهه

کالباس آنلاین روانشناسی فکر می‌کنی نیاز هست و بخون ،، ببین عزیز دلم همه ما تو زندگی هامون گناه کردیم و داریم میکنیم از بی احترامی ب والدین بگیر تا دوست پسر داشتم حقو ناحق کردن حروم خوری خود ار،،،ضای همه پس خودتو عذاب نده و یواش یواش اپن کارتو با حوصله کنار بزار

کالباس آنلاین روانشناسی فکر می‌کنی نیاز هست و بخون ،، ببین عزیز دلم همه ما تو زندگی هامون گناه کردیم ...

حس میکنم آدم کثیفی هستم

مرسی واقعا 😅

چرا میخندی حالا😅

چون میگی هرکی سعادت نداره 😅

خب راس میگم فدات شم ،میگه اگ میخوای شهید باشی باید از خیلی چیزها بگذری کار منو تو نیست ک....

یاد جوونی های خودم افتادم ک ب زور ب خدا می گفتم باید منو شهید کنی

خب راس میگم فدات شم ،میگه اگ میخوای شهید باشی باید از خیلی چیزها بگذری کار منو تو نیست ک....یاد جوون ...

از کجا میدونی 

شاید کار ما بود

حس میکنم آدم کثیفی هستم

گاهی بعضی از ماها همچین حسی نسبت ب خودمون داریم نمیگم طبیعی هست اما خب کاری  ک روح و روانتو اذیت می‌کنه سعی کن بزاریش کنار درسته مطمئنم سعیتو میکنی اما روششو حتما بلد نیستی 

گاهی بعضی از ماها همچین حسی نسبت ب خودمون داریم نمیگم طبیعی هست اما خب کاری ک روح و روانتو اذیت می‌ ...

ممنونم عزیزم  خیلی مهربونی