بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنونم گلم توی ماه های بارداریم هیچکس یه بشقاب غذا برام نیاورده
عزیزم دیگه کی ب کیه همه بفکر خودشونو شکم خودشونن
البته اینکه همه چی گرون شده حق دارن
اما اگه بودم درس میکردم 🥲من این لطفو در حق اطرافیان نمک نشناسم کردم دور جون شما🥺اما نزار ت دلت بمونه شوهرتو بفرس بگیرع درس کن یا اماده بخرع
|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگریبهترین اتفاق زندگیمA🔗... درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
عزیزم دیگه کی ب کیه همه بفکر خودشونو شکم خودشوننالبته اینکه همه چی گرون شده حق دارناما اگه بودم درس ...
من دوستم باردار بود بخدا داغ داغ براش میبردم ،اون از مامانم که اگرم یکاری کنه میاد اعصابمو بهم میریزه ناراحتم میکنه بخدا با این وضعم خودم سعی میکنم همه کارمو کنم ،زنداداشم یه کلمه نگفته چی دلت خواسته یه ربع راهشونا،امروز داداشم زنگ زده بود واسه کار خودش من فکر کردم زنگ زده سام بریم اونجا زهی خیال باطل
من دوستم باردار بود بخدا داغ داغ براش میبردم ،اون از مامانم که اگرم یکاری کنه میاد اعصابمو بهم میری ...
خب چرا همون دوستت نمیاد درس کنه یا درس کنه بیارع؟
هعی ک برا هرکی زحمت میکشی موقع ک نیاز داری نمیگن چیشده
میکم دست بی نمک همینه عزیزم من سرهمه دوستام کمک دست بودم برا همه خوب بودم هچ ب هچ
|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگریبهترین اتفاق زندگیمA🔗... درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
دقیقا هیچی برام نیاورده،واقعا من میگم اگر یه خوبی کن صد برابرشو میبینی ،بخصوص به زن حامله کلی دعا خی ...
خب کوعزیزم جواب خوبی هات
الکیع همه باید بد باشی دورو باشی همه میخانت