2777
2789
بسته به زمانی که باهم بودین طول میکشه به پذیرش برسی شاید حتی چندسال ...به خودت فرصت و زمان بده همه چ ...

قربونت برم نزدیک ۵ساله که از زندگیم رفته

بهش فکر نمیکنم دیگه هم دوستش ندارم 

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)               

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا من طرفو خودم ولش کردمولی هنوز ۸ماهه نتونستم با کس دیگ ای باشماون که ادعاش توی عاشقی به اسمون می ...

اون نزدیک ۵سال پیش مهاجرتش ردیف شد که بره

میخواست با مادرش زندگی کنه 

پدرش ایرانه مادرش جدا شده رفته یه کشور دیگه 

نتونستم از مادرش جداش کنم 

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)               

الان کاش بتونی باهاش ارتباط بگیری

چند ماه پیش خونه اقوام مشترک دیدیم همو 

اون نزدیک ۵سال پیش مهاجرتش ردیف شد که برهمیخواست با مادرش زندگی کنه پدرش ایرانه مادرش جدا شده رفته ی ...

ولش کن

شاید اصن میموند یه ۳سال بعد کلی عیب ایراد پیدا میکرد

از چشمت میوفتاد

الان این خاستگاره دوست نداری مطمئن باش یکی میاد که اگر دوستش داشته باشی عقل و هوشتو ببره

امیدوارم 

ولش کنشاید اصن میموند یه ۳سال بعد کلی عیب ایراد پیدا میکرداز چشمت میوفتاد

اونم دیگه به چشمم نیست 

خودش از چشمم افتاد بقیه رم انداخت 

آقا منم قبلا تقریبا تو شرایط مشابه بودم. یکیو درحد مرگ دوست داشتم اما خب رابطمون تموم شد برای من به شخصه خیلی سخت بود تقریبا سه سالی طول کشید اما دیگه  هیچ حسی ندارم .یه مدتی هم یه نفرم دوست داشتم اما خب نذاشتم متوجه بشه بعدا که شناخت پیدا کردم متوجه شدم خودش نامزد داره . که وقتی همون موقع فهمیدم دیگه گذشتم. فکنم شانس ندارم.

بنظرم باید به خودت زمان بدی مطمئن باش کم کم بهتر میشه اوضاع ولی توی این دوران اصلا وارد رابطه جدی نشو فقط خودت وطرفت آسیب میبینید

آقا منم قبلا تقریبا تو شرایط مشابه بودم. یکیو درحد مرگ دوست داشتم اما خب رابطمون تموم شد برای من به ...

چقد تلخ عزیزم

امیدوارم خدا بهترینارو برات رقم بزنه

تو دوران کنکورم خیلی کمکم کرد خیلی باعث پیشرفتم شد امیدوارم خدا برای اونم بسازه 

به هرحال نشد که برای هم بمونیم