2777
2789

دوستان راستش سوالی برام پیش اومده

هر تاپیکیو ک باز میکنم هرچی راجب شوهر میگن مثلا میگن شوهرم خوابه شوهرم زیاد غذا میخوره شوهرمو کتک زدن خانوادم چه میدونم...هرچی میگن دیگران با سیلی از اینکه خوبش شد شوهرت مواجه میشیم و بدتر از اون چقدر یکطرفه راجب خانواده شوهر از جمله مادر شوهرو خواهر شوهر بد میگن یکدست همه،،ینی جوری یکطرفه صحبت میشه که اگر همین دوستان ثانیه ای نمی پذیرند اون حرفارو راجب خانواده خودشون،

باور کنید مادر خودتون هم مادرشوهر هست،،،خودتون هم خواهر شوهر،،،نمیگم حق با شما نیست ولی اینقدر تعمیم دادن منطقی نیست!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عروس ها هم خواهر شوهر. همه ی زنها خوش ذات نیستند همه ی مردها هم بدذات .آدم ها رو از روی اعمالشون قصاوت کنیم نه از نقش هاشون .رو ندیم به شوهر یا مادرشوهر هرچی میتونیم ازشون بکنیم حقمون هست تاپیک های روزمره ی نی نی سایت هست 

می‌دونی چرا چون نوع نگاه از بچگی از مادر هامون این مدلی بود.از بچگی مامانهای گفتن مادربزرگ پدری اخ 

زن عمو اخ 

شده ملکه ذهن 

الان هر کاری کنم برا بعضیا پر از رمز و سیاست هست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

خوب میشه بنظرم بعضیا که مادرشوهر و خواهر شوهرای خوبی دارن هم بیان بگن

این نشون میده مردم فقط بدی ها رو میبینن

البته ما هممون همینجوریم

هرچند یک سری ها واقعا خانواده شوهر خوبی ندارن اگر تاپیکاشون واقعیت داشته باشه 

می‌دونی چرا چون نوع نگاه از بچگی از مادر هامون این مدلی بود.از بچگی مامانهای گفتن مادربزرگ پدری اخ ز ...

ای کاش اینطوری نباشه باور کنید همه مادرها شادی بچشونو میخوان گاهی باید درک کنیم ک اونها برا نسلهای قبلن ذهنشون پوسیده و قدیمیه این وظیفه ماست ک باهاشون کنار بیایم چون ب توجه نیاز دارن

دقیقا درست گفتی بعضیا خیلی پرروعن انگار ننه باباشون تو خونه خودشون بهشون اوخ هم نگفتن مادرشوهر تا یه ...

دم شما گرم، واقعا همینطوره نمیگم‌برا همه باید خوب باشه ولی باور کنید همین بدها از اول بد نبودن مگه میشه مادری خوشی پسرشو نخواد؟