2777
2789
عنوان

شنبه عروسیمه کیک بگیرم یا نه😂🫴🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 55 پست
اهوم

بنظرم واسه تالار نیازنیست بدی و فقط واسه دکوریه شیرینی هم هست دیگه کیک بقول کاربرا کیک رو بزار واسه پاتختی یا خونه

غصه نخور دیوونه پاشو برقص💃تا کی غم بخوری جآنم؟تهش که هممون میمیریم؛ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

[QUOTE=367580056]خب همون،خودمونم دستمون تنگه،اینا میگن زشته حتما باید واسه پذیرایی باشه،درصورتی که ما شیرینی گرفتیم[/QUOTهمون خوبه گرفتید.

اما اگه فامیل های شوهرت میگن  خب بزار شوهرت بگیر چه میشه کرد.

اگه از لحاظ مالی اوکیه حتما بگیرینجشنو خیلی قشنگتر میکنهکیک تو عکس و فیلما هست، رقص چاقومهمونا هم از ...

از لحاظ مالی که الان بخاطر اینکه تالار گرفتیم دستمون تنگه خیلی تو خرج افتادیم،ولی اگه واقعا لازمه باید بگیریم،(مادر شوهر عزیز سفارش دادن که حتما واسه مهمونا بگیرید😂🫴🏻

آره گرفتم

برای سفارش کیک خیلی دیره و بعید میدونم قنادی حاضر باشه دو روزه کیک عروسی آماده کنه.

واسه خودمون سفارش داده بودیم از قبل،ولی واسه مهمونارو نه تازه مادر شوهر عزیز یادش افتاد 

از لحاظ مالی که الان بخاطر اینکه تالار گرفتیم دستمون تنگه خیلی تو خرج افتادیم،ولی اگه واقعا لازمه با ...

ماکت کیک اجاره میکردین

هم حمل و نقلش راحت و بی دردسره

هم خامه و چیزی نداره که نگران باشی آب بشه

چون ماکته میشه چیز بزرگ و چند طبقه گرفت

برای پذیرایی هم کیک خامه ای تک نفره

که از قبل بزارین تو یخچال تالار

دیگه درگیری برش و بشقاب و اینا هم نداره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️