2777
2789
عنوان

مادرشوهرای شمام این مدلی هستن خانومای متاهل و با سیاست بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 43 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باادمایی که خوب زندگی میکنن و میرسن به خودشون رفت وامد کن

عزیزانم اطرافیان ما همه خوب میپوشن و میخورن و ظاهر خیلی خوبی دارن منتهی کوره یا وانمود میکنه منم صورتمو با سیلی سرخ میکنم میگم کاش نداشتن و فقیر بودن

شما چه کردی باهاش🥲

قبلا می گفتم باشه حرصم می خوردم اونم بدتر نطق می کرد 

فقط هم از من انتظار داشت گدا گونه بگردم 

منم خر بودم تا اینکه خیانت دیدم 

الان خوب می خرم 

وقتی هم بگه چند گرفتی میگم نمس دونم چطور 

مغز شوهر منم می شورن چون دهن بینه ولی من کار خودمو می کنمقیمت پرسید میگم چطور مگه یادم نیست

شوهرت کمتر پول نمیده مثلا؟شوهر من تحت تاثیر حرفاش خرجی رو کم کرده جوری که اصلا وسیله ی مدنظرمو نمیتونم بخرم

قبلا می گفتم باشه حرصم می خوردم اونم بدتر نطق می کرد فقط هم از من انتظار داشت گدا گونه بگردم منم خر ...

منم خیانت دیدم کماکان خیانت هم میکنه اوضاع زندگیمونم آشفته هست ایشونم نطق میکنه منم همینکارو میکنم ولی سر پول آژانس واقعا حرص خوردم یه ۴۰،۵۰ تومن چیزی نیست که اینجوری گفت☹️

توهم یه جوری به شوهرت توضیح بده مه متوجه نشه منظورت با مامانشه مثلا بگو ادم وقتی داره باید خوب بپوشه ...

عزیزم خیلی گفتم حتی دعوا هم کردم که چرا فقط من باید فقیرگونه زندگی کنم ولی براش مهم بود؟خیر چون حرفای مادرش درستع

سخته اینجوری بشین با شوهرت حرف بزن از خرجات بگو برات ماهانه در نظر بگیره

خیلی گفتم حتی دعوا ولی کاملا حرفای مادرش روش تاثیر گذاشته و اعتقاد داره من خرجی ندارم و نباید داشته باشم