2777
2789
عنوان

خانما چقدر پس انداز دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 58 پست
من یه گوشه میشینم به خانمایی نگاه میکنم که کلی ملک و طلا دارن بدون دخالت دست شوهر 😉🤔😕

اگه شاغل باشی واقعا میشه مثلا من امسال یدونه حواله ماشین فروختم ۳۰۰ گذاشتمش تو بانک بعد ۳۰۰ هم وام گرفتم پولم شد ۶۰۰ .قسط وام رو هم از حقوقم ماهانه میدم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من طلا داشتم البته پس انداز خودن نبود خانوادم و طلاهای نامزدیم بودن تقریبا ۶۰ گرمشو فروختم دادم شوهر ...

سعی کن راضیش کنی .همکارای منم با پول و اعتبار خودشون ماشین خریدن بعد همسراشون میگن ماشین گرونه نمیدن دستشون

اگه شاغل باشی واقعا میشه مثلا من امسال یدونه حواله ماشین فروختم ۳۰۰ گذاشتمش تو بانک بعد ۳۰۰ هم وام گ ...

آخه بعضیا میگن شاغل نیستیم 

شوهرمونم هیچی خبرنداره 

ملک و کلی طلا و ... پس انداز کردیم 

حداقل به اسم خودت می‌زدی ماشینو

شوهرم ماشین مردمو ۱۸۰ تومنشو نداده هنوز 

اونا هم نزدنش به نامش هنوز وگرنه قرار بود بزنش به نلم خودم (البته اینم معلوم نبود ممکن بود نزنش فقط داشت راضیم میکرد شاید)

الانم شوهرمو شکایت کرده برا پولش 

شوهرم میگه نمیدمش ماشین اینقد نمی ارزه 

کلا شوهرم آدم قانون مندی نیست 

اره ۱۲۰ گرم طلا خیلی هست چطوری آخه تونستی مگه میشه مگه داریم

۱۲۰گرم طلا الان شاید حدودا ۶۰۰تومن بشه.الان طلا گرون شده ۱۲۰گرم طلا ارزش دار شده.وگرن زمان ما عروسی کردیم طلا گرمی ۱۰۰تومن بود.

بارک الله بهت واقعاً ...چقدره قسطاش

۱۱تومن.ممنونم عزیز

من اگه قبلا عاقل بودم خیلی بهتر می شد ولی الان یکم بیشتر به فکرم خیلی هم همکارام رو تشویق به پس انداز خصوصا طلا میکنم .اگه بلد باشن کار آفرینی کنن که چه بهتر

سعی کن راضیش کنی .همکارای منم با پول و اعتبار خودشون ماشین خریدن بعد همسراشون میگن ماشین گرونه نمیدن ...

اصلا حوصلشو ندارم بخوام باهاش دهن به دهن بشم 

اصلا حرف زدم تو مغزش نیست اگ بگم بیا بشین حرف بزنیم فک میکنه دارم دعوا میکنه تبدیلش میکنه به یه دعوای بزرگ اون حرف زدنو