2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با زجر. با عذاب

مدیر ساختمان شدن یجور حمالیه بلانسبت

مگراینکه مردم خیلی باشعور و بافرهنگ باشن و هرکدوم به تمیزی و سالم نگه داشتن وسایل ساختمان مثل خونه خودشون اهمیت بدن که جزو محالات

از نظر سروصدا چطوره مجتمعتون؟؟

اینهمه تعداد زیاده اذیت نمیشن؟

🤪
بیمه کجاست خواهر.سرویس درها نود درصد شوهرم هست.سرویس آسانسور.بخدا بهم زور داره رایگان

خواهر کجاس، برادرتم🙂😂

از من به تو نصیحت حتی اگه ماهی ۵۰ میلیون هم گرفتین، زیر بار نرین. مدیریت ساختمان همه ش ضرره، آخرشم دزدتون نکنن یه حرفی براتون در میارن!

خواهر کجاس، برادرتم🙂😂از من به تو نصیحت حتی اگه ماهی ۵۰ میلیون هم گرفتین، زیر بار نرین. مدیریت ساخت ...

سه سال تو این لجن هستیم تازه مسئول مالی خودمم.هیچ کس زیر بار نمیره.ببین هیچکس برادر

نه خدایی آروم هستند.کمی فرهنگ رو دارند

خودش یه نعمته بخدا اگر مردم بافرهنگ و باشعوری هستند شمام برای رضای خودتون و خدا یه کاری انجام میدین جای دوری نمیره

چون اگر فرهنگ دارن پس  قدردان هم هستند

🤪
سه سال تو این لجن هستیم تازه مسئول مالی خودمم.هیچ کس زیر بار نمیره.ببین هیچکس برادر

بدین تحویل بشون بگین امسال برامون کار پیش اومده نمی رسیم دیگه. مطلقا به استرس و اعصاب خوردیش نمی ارزه.

خودش یه نعمته بخدا اگر مردم بافرهنگ و باشعوری هستند شمام برای رضای خودتون و خدا یه کاری انجام میدین ...

آخه مثلا تعمیر پمپ میبینی یه شب تا صبح باید بالای سر تعمیرکار باشه.یا درهای ریموتی رو خودش رگلاژ کنه آخه رایگان