2777
2789
عنوان

جوش صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 24 پست

میوه جات رو بین صبحانه و ناهار مصرف کنید، همچنین آبمیوه ها مخصوصا آب انبه هلو و مرکبات 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دمنوش رازیانه و شنبلیله بخور این جوشا هورمونی هستن خوب میشن مصرف مرغتم قطع کن

رازیانه ی گیاه دارویی هست برای خیلی از زنها باعث کیست سینه میشه

اصلا نمیشه سرخود مصرفش کرد

شنبلیله هم برای کسی ک پرولاکتین بالا داره کاملا مضره

اینجور چیزارو تجویز نکنید! کسی استفاده کنه خدای نکرده اسیب برسه بهش... 

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

رازیانه ی گیاه دارویی هست برای خیلی از زنها باعث کیست سینه میشهاصلا نمیشه سرخود مصرفش کردشنبلیله هم ...

چه ربطی داره من الان یعنی کیست سینه گرفتم خبر ندارم نه؟ پرولاکتینم بالاس هورمون مردانه بالا پریود نمیشم؟ 

چه ربطی داره من الان یعنی کیست سینه گرفتم خبر ندارم نه؟ پرولاکتینم بالاس هورمون مردانه بالا پریود نم ...

مگه قراره روی همه یک نوع واکنش و عوارض بده؟!! توی متنم نوشتم همه کیست میارن و همه پرولاکتینشون میره بالا؟! 

با دقت بخون

این ی چیز علمیه و ثابت شده است، قبل از تجویز هرنوع داروی گیاهی و شیمیایی مطالعه کن، و کلا ی دارو ک ب کسی ساخته رو نباید برای کس دیگه تجویز کرد، بخصوص اینهایی ک انقدر حساسه! 

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

مگه قراره روی همه یک نوع واکنش و عوارض بده؟!! توی متنم نوشتم همه کیست میارن و همه پرولاکتینشون میره ...

خیلی خنده دارین اینو باید در مورد داروهای شیمیایی شما گفت که عوارضش بیشتره بعدم میدونستی هر رحمی مزاج داره؟اگر غلبه ی مزاجی توی رحم زیادتر باشه باعث میشه زن توی رابطه مشکل پیدا کنه حتی کمخونی رحم باعث میشه کیست بگیره؟یا تنبلی تخمدان بگیره؟بعدم من میگم کسی که کیست سینه هم داره با مصرف همین رازیانه از بین میره حالا شما بگو بعدم من میگم توی پریودی نخورن رازیانه بجاش شوید بخورن که گرم بشه رحمشون سردی رحم نگیرن