2777
2789
عنوان

شوهرم هیچ مشکلی نداره فقط سیگار میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 21 پست
بله همسر من از مجردی میکشیده اما اومد خاستگاری بهم گفت چیزی نمیکشم حتی سیگار بعد عقد متوجه شدم الان ...

اره سخته ترکش خیلی زیاد درک میکنم

منم همسرم توی خونه نمیکشه

اصلا جدیدا که جلوی من نمیکشه به هیچ عنوان چون حساس شدم به بوش 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مندقیقا تنها مشکلم همینهخودشم ناراحته از این عادت..هی کم میکنه‌‌‌....هی دوباره برمیگردهدیگه کنار اوم ...

من دیگه هیچی نمیگم زیاد

ولی هربار میبینم زود به زود میکشه قلبم پاره میشه

خیلی دوسم داره ولی خب واقعا کار سختیهمن بابام عمل قلب باز انجام داد و دکتر براش ممنوع کرداما بازم بع ...

من سالها پیش ی نفر خیلی دوستم داشت تونستم ترکش بدم 

پدر خودمم ترک کرد

اینا بهانه 

آدم نیاز به اراده داره 

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

من سالها پیش ی نفر خیلی دوستم داشت تونستم ترکش بدم پدر خودمم ترک کرداینا بهانه آدم نیاز به اراده دا ...

منم خیلی ها رو میشناسم که ترک کردن

ولی به قول شما اراده میخواد اونم خیلی قوی

و واقعا توی ترک سیگار آدم اذیت میشه 

اما خب دیگه توکل بر خدا