2777
2789
عنوان

رلمو دعوت کنم جشن فارغ التحصیلیم

54 بازدید | 7 پست

ترم آخر پرستاریم جمعه جشن فارغ التحصیلیمه

رلم اینترن پزشکیه ترم آخره دو هفته پیش اونم جشن فارغ التحصیلیش بود

ی روز قبل جشن ب من گفت تو هم بیا برا جشنم ک گفتم من شیفت دارم واقعا هم شیفت بودم و خلاصه نرفتم 

حالا جمعه جشن منه...من نمیخوام بهش بگم

ولی داشت ازم می‌پرسید کیا رو ب عنوان همراه گفتی و اینا...حس کردم شاید توقع کرده دعوتش کنم....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میتونم بپرسم چرا؟

چون باید اینده نگر باشی نه که دم پاتو نگاه کنی فقط

رل ماهیتش عدم ثباته اگر خدای نکرده کات کنید تصورت از روز فارغ التحصیلیتم به هم میخوره چون حضورش در اون روز حس شده و مونده کلا رلو تو روزای حساس زندگیت دعوت نکن بعدا خاطره هات کدر میشن

و وقتی هم یکی نامزدت نیست کنار خودت با خودت نبرش اینور اون ور هم وجه ی خودتو خراب میکنه هم شاخک حسودای اطرافت فعال میشه زمین میزننت

چون باید اینده نگر باشی نه که دم پاتو نگاه کنی فقطرل ماهیتش عدم ثباته اگر خدای نکرده کات کنید تصورت ...

حرفت کامل درسته گلم

ولی مراسم فارغ التحصیلی توی دانشگاه برگزار میشه مراسم خاصی نیست 

بعدش ممکن حتی آدم از شوهرش جدا بشه 

حرفت کامل درسته گلمولی مراسم فارغ التحصیلی توی دانشگاه برگزار میشه مراسم خاصی نیست بعدش ممکن حتی آدم ...

تو قلبت که خاص هست نیست؟

افرین ادم از شوهرشم جدا میشه پس با کسی که تعهدی نداره هنوز بهش باید خیلیی دقت بیشتری به خرج بده نه؟

در اخر تصمیم با خودته کاری رو انجام بده که قلبت میگه❤