2777
2789
عنوان

هوس قرمه سبزی با مرغ کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 22 پست
من فردا درست میکنم ولی بامرِ غ دوست ندارن خودم دوس دارم یه تیکه مرع برا خودم میزارم توام بیا دوتیکه ...

نه من دوس دارم درست میکنم همه هم باید بخورن کسی حق اعتراض نداره

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قرمه با مرغ عزت قرمه سبزی رو نیارید پایین قرمه سبزی فقط با گوشت گوسفندی اونم از نوع بره 👌

دوس دارم با مرغ درست کنم 

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه
همیشه نباید گوشت خورد و نمیشه هم خورد ولی قرمه سبزی ابهت داره😂

خب داشته باشه صدبار با گوشت قرمز درست میکنی یبازم با مرغ من که نگفتم شما درست کنید خودم هوس کردم پس به شما ربطی نداره شما با گوشت طاووس درست کن بخور