2777
2789
عنوان

تو خونه زندانی کرده منو عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 63 پست
مطمئنی می ترسم دوباره ضایع شم اما خوب طلاق نمیده که

مطمئنم

اونا خودشون میبرنش پرونده اگهی هم باز میکنن برای عدم امنیت جانی

بعد باداین دلیل میتونی راحت طلاق بگیری

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂
الان میخوایی چکار کنی همسر منم شکاک و بدبینه

ببین بابام بهم گفت فقط با کفن سفید برمی گردی 

اینم منو خیلی محدود کرده می ترسم 

دوباره اون بازی شروع شه بلند حرف زدی داری برای کی حرف میزنی

فک می کنه دارم خیانت می کنم که می خوام طلاق بگیرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینجوری اوضاع بدتر میشه اگر قصد جدایی داره باید اینکارو انجام بده

خوب شوهرش باید عواقب در قفل کردن رو ببینه . می‌تونه ۱۱۰ زنگ نزنه فقط پشیمونش کنه اما اگه بخواد جدا بشه فکر کنم حق طلاق رو بتونه بگیره 

نمیدونم واقعا چرا بعضیا بااین وضع و اخلاق شوهربازبه زندگی ادامه میدن...من اگه باشم بخدا نمیتونم تحمل کنم جدامیشم..مگه زن چقدر تحمل داره ..مگه آدم چقدرمیخاد عمرکنه..زندگی کنه..که بخاداین چیزاروتحمل کنه..

یه لحظه فکر کردم من تاپیک زدم

منم کتک زد بیرونم کرد .بیشتراز یه ماه خونه ی پدرم بودم.الان یه ماهه برگشتم.نمیذاره برم خونه ی بابام.دلم براشون لک زده

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
آدمی که اینقدر شکاکه گوشی با اینترنت به زنش نمی‌ده بده شب به شب و بهونه یا بی بهونه چکش می‌کنه

اونقدر شکاک نیست داره مثلا تنبیه می کنه چرا رفتم پزشکی قانونی 

بعد هرز گاهی گوشیم چک مس کنه