2777
2789
عنوان

تو طول روز یا خوابم یا خوابم میاد😵‍💫

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 30 پست
افسرده طور

همون احتمالا افسردگی داری به یه روانشناس مراجعه کن اون خودش اگه ارزیابی کرد و دید مشکل داری میفرستدت پیش روانپزشک

هر چه دلم خواست نه آن می شود، هرچه خدا خواست همان می شود😊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همون احتمالا افسردگی داری به یه روانشناس مراجعه کن اون خودش اگه ارزیابی کرد و دید مشکل داری میفرستدت ...

باورت میشه من مرداد تصادف کردم دکتر فیزیوتراپی نوشت ب ام حوصله نکردم برم تازه بعد پنج ماه دارم میرم چون دیگه نمیتونستم راه برم

ولی انگار روانشناس باید برم چون به هیچ کارم نمیرسم🫠

باورت میشه من مرداد تصادف کردم دکتر فیزیوتراپی نوشت ب ام حوصله نکردم برم تازه بعد پنج ماه دارم میرم ...

درسته میدونم چی میگی راستش خودمم شرایطم شبیه شماست اما دارو مصرف کنی ظرف دوهفته حالت بهتر میشه حتما مراجعه کن و ایشالله که زودتر درمان بشی چون هر چی زمان بیشتر بگذره،حالتای افسردگیت بدتر میشه

هر چه دلم خواست نه آن می شود، هرچه خدا خواست همان می شود😊