2777
2789
عنوان

شام چی داریدخانوما😬😬من موندم چی درست کنم ☹️☹️🤒🤒🤒

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 71 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه تو روغن داغ باشه و بذارید رو دستمال کاغذی روغن اضافیش میره.به خاطر نشاسته ذرتش اگه داشتید ترد میش ...

اهان. دستت طلا.‌این بار با دستور شما درست میکنم. بچه ها خیلی دوس دارن این مدل غذاهارو

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
اهان. دستت طلا.‌این بار با دستور شما درست میکنم. بچه ها خیلی دوس دارن این مدل غذاهارو

آره امتحان کنید خوشمزه است.

اگه تلگرام داشته باشید دستور خوب دارم ولی میگه کپی نکنیم دستورای کاناله رو

اسمش کانال آشپزباشی مرضیه رسولیه

دو روزپیش سوپ داشتم سوپ هویج 🤒🤒😑

بخدا قسمت نیست شام بزاری😁املت با پیاز بزنید بر بدن.به به

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
آره امتحان کنید خوشمزه است.اگه تلگرام داشته باشید دستور خوب دارم ولی میگه کپی نکنیم دستورای کاناله ر ...

دارم عزیزم.‌پیداش میکنم👌

چه عالیبزنید دستوراش خوبهآرمیا مردانیان هم خیلی دستورش خوبه تو تلگرام اینستا فعاله

به فارسی سرچ کنم یا انگلیسی؟