2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو تنهاکسی هستی ک این حرف رو زدی هرکی رو ک میبینم میگه بچه دارنشو ما پشیمونیم. بچه هاشونم بزرگن.

دشمنت بودن. بیخود گفتن چرت گفتن. پس بگو سالهای تنهایی و مریضی و.... اونها بیان کنارت همزبونت. بخدا اگر یکیشون یک احوال پرسیدن 

دشمنت بودن. بیخود گفتن چرت گفتن. پس بگو سالهای تنهایی و مریضی و.... اونها بیان کنارت همزبونت. بخدا ا ...

اونام از همیناش مینالیدن بچه بزرگ کرده بودن و تنهابودن همسایه میومد میبردش دکتر. کلا از بچه داشتن ناراضی بودن . یا خاسته های بچه هاشون انقدر زیادبود ک زیربار قسط و قرض بودن. بازم بچه هاشون گله مندبودن. بچه هاشون دانشجو بودن و مدام با پسرا میگشتن و آبروشونو برده بودن.

اونام از همیناش مینالیدن بچه بزرگ کرده بودن و تنهابودن همسایه میومد میبردش دکتر. کلا از بچه داشتن نا ...

چرا اینطور فکر می‌کنی این چه طرز فکریه. میلیونها آدم به بچشون افتخار کردند سربلند بودن. عمم همین الان دو ساله رو تخت افتاده هیچکس رو نمیشناسه  زندگی نباتی پنج تا بچه یتیمی و فقیری بزرگ کرد بچه هاش دعوا میکنن کدومشون ببرنش پیش خودش. آخ از حس شیرین مادری که با هیییییچچچی تو دنیا قابل مقایسه نیست. این دشمنان و آدم های نفهم و سم رو از خودت دور کن قبل از اینکه بیشتر غرقت کنن که دیر بشه

چرا اینطور فکر می‌کنی این چه طرز فکریه. میلیونها آدم به بچشون افتخار کردند سربلند بودن. عمم همین الا ...

یه نمونش خاهر برادر خودم.

برادرم پدرومادرمو رها کرده. خاهرام هیچکدوم یه پدرمادرمو نمیبرن بیرون یا دکتر ک نکنه ریالی براشون خرج کنن. اگه منم نبودم معلوم نبود چی میشد.

خاهرزاده هامم هیچکدوم خیرشون به مادرپدرشون نمیرسه.

اونی ک میگی درسته. اما نه برای ماها. ماها دستمون نمک نداره حتی برای بچه هامون.

همه راه های جلوگیری یک درصد خطارو دارنپس بازم باید حواست باشه و در کنارش جلوگیری طبیعیداشته باشی و س ...

عشقم آی یو آی نوشتم که یک روش کمک باروری برای افرادی که مشکل ناباروری دارن

منم ی روز مادر میشم مطمئنم 🥹💔
عشقم آی یو آی نوشتم که یک روش کمک باروری برای افرادی که مشکل ناباروری دارن

آخ با آیودی اشتباه گرفتمش🤕🤕

با ivf فرق داره؟ دوست من با این روش باردار شد

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️