2777
2789
عنوان

کی گفته خدامهربونه

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 67 پست

این ما ادماییم که زیبایی و معیار ارزش یه انسان قرار دادیم ربطی به خدا نداره وقتی ما خودمون خوب و بد و تشخیص نمیدیم چه گله ای از خدا 

خدا انسان و افرید هزاران نکته و راه شناخت خودش و براش فرستاد و اموزش داد کجا به حرفش گوش کردیم که حالا ضررو زیانایی که خودمونو کل جامعه میخوره رو گردن خدا میندازیم 

من سنم کم بود خیلی زشت بودم خیلی هاا همه مسخرم میکردن دخترای فامیل حتی داییم اللان جوری اونا زشت شدن که خودشونم باورشون نمیشه همیشه به من میگن انگاری خدا عملت کرده ینی چی اخع😁

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا مهربونه عزیزم

بلکه بنده هاش مهربون نیستن.

هر کس با هر چهره ای مسلما ،یک زیبایی داره

مثلا قد بلند

اندام خوب

ابروی قشنگ

چرا بقیه فقط زشتی میبینن؟!

حتی یک زیبایی هم نداشت؟

خدا همیشه ما رو میبینه...

بالاخره حرف دل میشکونه

درسته ولی دلیل نمیشه بگیم خدا مهربون نیست عزیزم 

بالاخره هرکسی یه شکله

میدونی آفریقایی ها چرا پوستشون سیاهه؟

بخاطر اینکه اشعه ی فرابنفش خورشید اونجا اینقدر قوی هست ک اگه پوستشون روشن باشع میسوزن پس دلیل اینکه هرفرد یه شکلع هم حتما ی حکمتی توشه

متاسفم برای اون افرادی ک مسخرش کردن

گاهی بیا درد و دل کنیم......

خب اخه واقعا زشت بود ولی من تو روش نگفتم

همه ادما خوشگلن همه شون

پس دیدی این بنده خداس ک این طرز فکرو داره

من میگم همه زیبان

تومیگی واقعا زشت بود

بنده خداس ک وایب منفی میده فقد

باید نگاهتو عوض کنی... یعنی به اونا حق میدی خیلی راحت چیزی که بنظرشون بده رو مسخره کنن؟

It's my first time I living this life,DUH                                  تمام دلخوشی زندگی من اینست••که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯.                من دیگه مشکلم با مهاجرت حل نمیشه باید سیارمو عوض کنم😐 " کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود :)" -                                     ✨INTP *                                

ما که ندیدیم

منم ولی مطمئنم یروز جواب دل شکستنامونو میدن

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
منم ولی مطمئنم یروز جواب دل شکستنامونو میدن

عزیزم یکی بود کمکش کردم ولی در عوض رفت آبرومو برد کاری کرد که نتونم با آدم دلخواهم ازدواج کنم افسرده شدم 

از خدا با زجه التماس گریه آه اشک هر جوری که فک کنی از خدا خواستم جوابشونو بده ولی خدا چیکار کرد

انقد برد بالا اونا رو که حد نداره