khanoomguli مدیر استارتر عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 7016 عنوان خانم ها بیاین کمک(آشپزی) 108 بازدید | 21 پست اگه صبح ساعت ۱۰ برنجم رو ابکش کنم و بعد تو قابلمه بریزم و درش رو ببندمبعد برم۱۲ بیام دم کنم چیزی میشه برنجم بد میشه؟میخوام سبزی پلو درست کنم با سبزی خشک کاربری دست من و دوستمه دیروز | 19:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دوستدارخربوریدان عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 4219 نه یه آب سرد بگیر که خمیر نشه فقط من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
khanoomguli مدیر استارتر عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 7016 درش رو نبندید هیچی نمیشهتا دم نکردید سالم میمونه در قبلمه رو نبندم؟؟روغن بریزم ته قبلمه ته دیگ نون هم بزارم کاربری دست من و دوستمه
منجوک عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 1816 در قبلمه رو نبندم؟؟روغن بریزم ته قبلمه ته دیگ نون هم بزارم نه تو صافی باشه دم نذاریدهر وقت اومدید دم کنید
khanoomguli مدیر استارتر عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 7016 نه یه آب سرد بگیر که خمیر نشه فقط روغن بریزم کف قابلمه و نون بزارم بعد سبزی پلو چیزیش نمیشه؟ کاربری دست من و دوستمه
khanoomguli مدیر استارتر عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 7016 نه تو صافی باشه دم نذاریدهر وقت اومدید دم کنید اها یعنی ابکش کنمولی تو ابکش باشه؟؟درش هم نبندم؟ کاربری دست من و دوستمه
دوستدارخربوریدان عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 4219 روغن بریزم کف قابلمه و نون بزارم بعد سبزی پلو چیزیش نمیشه؟ بنظرم نکنی بهتر باشه اون قسمت که کاری نداره برنج رو آماده کن اومدی بقیه ش رو انجام بده یا هم ته دیگه آماده کن ولی برنح رو روش نریز. من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
khanoomguli مدیر استارتر عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 7016 نه تو صافی باشه دم نذاریدهر وقت اومدید دم کنید بعد اومدم خونه بریزم تو قبلمه و بزارم رو شعله؟ کاربری دست من و دوستمه
khanoomguli مدیر استارتر عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 7016 بنظرم نکنی بهتر باشه اون قسمت که کاری نداره برنج رو آماده کن اومدی بقیه ش رو انجام بده یا هم ته دیگه ... اها یعنی برنج رو ابکش کنم ولی از ابکش خارج نکنم باشه تا بیام خونه بریزم تو قابلمه دم کنم کاربری دست من و دوستمه
منجوک عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 1816 بعد اومدم خونه بریزم تو قبلمه و بزارم رو شعله؟ آره مثل وقتی تازه آبکش کردید روغن بریزید و ته دیگه اگه میذارید
khanoomguli مدیر استارتر عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 7016 بله دقیقا ببخشید انقدر سوال میکنم واقعا هیچیش نمیشه؟ کاربری دست من و دوستمه
دوستدارخربوریدان عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 4219 اها یعنی برنج رو ابکش کنم ولی از ابکش خارج نکنم باشه تا بیام خونه بریزم تو قابلمه دم کنم آره یه آب سرد فقط روش بگیری خمیر نشه میتونی هم بریزی تو ظرف بذاری یخچال اومدی دم کنی من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰