2777
2789
عنوان

خواسته عجیب پرستار بچهام

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 75 پست
خودش گفته ک نمیتونه پس بده از همون اول رک و راست اومده جلو اسی هم میگه حقوقش کمه و واقعا نداره

۱۵ بهش میدیم

کمه واقعا

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرم به همسرت بگو میخوام این مقدار به فلانی کمک کنم و نمیخوام ازش پس بگیرم و واقعا هرچی خودت و شوهر ...

شوهرم اینقدر احساسیه اگر بهش بگم میگه ده کمه ۱۵ بده🤐

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

راستش اولین باره چیزی ازم خواستهحتی وقتی مهمونی میگیرم و غذا زیاد بیاد هم نمیگه برام بذار ببرم خودم ...

از بستگانم پرستار نوزاد داشتن علاوه بر حقوق شون یکم گوشت و برنج هم بهشون میداد در اعیاد هم چندبسته شیرینی میخرید بهشون میداد 

میگفت کسی با بخشیدن یکم گوشت و برنج فقیر نشده

حالا اگر ده میلیون چیزی نیست برات ، ده میلیون به ایشون ببخش

از بستگانم پرستار نوزاد داشتن علاوه بر حقوق شون یکم گوشت و برنج هم بهشون میداد در اعیاد هم چندبسته ش ...

میدونی چون دلی بچهامو دوست داره میخوام بهش بدم

بچهام که مثلا گریه کنن بغلشون میکنه میگه چی شده دردت به جونم.... عمرم برات🥹

میدونی چون دلی بچهامو دوست داره میخوام بهش بدمبچهام که مثلا گریه کنن بغلشون میکنه میگه چی شده دردت ب ...

آخ عزیزم خدا فرزندان‌تون حفظ کنه ❤️

سایه شما و همسرتون مستدام 🌹❤️

ان شالله گره زندگی خدمتکارتون هم به دست شما باز بشه ❤️ به پاس اخلاق و شخصیت خوب ایشون 🌹

آخ عزیزم خدا فرزندان‌تون حفظ کنه ❤️سایه شما و همسرتون مستدام 🌹❤️ان شالله گره زندگی خدمتکارتون هم به ...

قربونت

انشالا

شوهرم اینقدر احساسیه اگر بهش بگم میگه ده کمه ۱۵ بده🤐

خوب بهش بگو میخوام پنج بدم که همون ده بده 😁

ببین شاید خجالت میکشه از شوهرت ، به شوهرت بگو ولی بهش بگو به روی خودش نیاره که اون خانومم معذب نشه

پروفایلم یکم پیرزنیه ولی خودم یه دختر دانشجوی زمستونی ام 🛼🍪❄️☃️کاربری اولم سال ۹۸ به خاطر دفاع از واکسن ترکید :))🦦

خوب بهش بگو میخوام پنج بدم که همون ده بده 😁ببین شاید خجالت میکشه از شوهرت ، به شوهرت بگو ولی بهش بگ ...

آره خیلی از خجالت میکشه

آره خیلی از خجالت میکشه

به شوهرت بگو میخوای کمک کنی چون پول اونم هست حقشه که بدونه مشکلی هم که با کمک کردن نداره طفلک من اگر همسرم بدون خبر من به کسی کمک کنه ناراحت میشم نه به خاطر پولش به خاطر اینکه درمورد من چی فکر میکنه که از من پنهون کرده 

به اون خانومم بگو همسرم نمیدونه که ناراحت نباشه

پروفایلم یکم پیرزنیه ولی خودم یه دختر دانشجوی زمستونی ام 🛼🍪❄️☃️کاربری اولم سال ۹۸ به خاطر دفاع از واکسن ترکید :))🦦

به شوهرت بگو میخوای کمک کنی چون پول اونم هست حقشه که بدونه مشکلی هم که با کمک کردن نداره طفلک من اگر ...

خودمم همین تصمیمو گرفتم

چیزی از شوهرت مخفی نکن اصلا و ابدا ،حتی اگه از پول خودت می خوای بدی با شوهرت بگو به کسی می خوام کمک کنم بعد از گه اجازه داد بده ،ما زن ها خیلی وقت ها احساسی عمل می کنیم آخرشم هم پشیمونی ،تجربه بهم ثابت کرد تو هر کاری باید با یه مرد مشورت کنم کی بهتر از شوهرم که باهام مشترک المنافع است