2777
2789
عنوان

بابابزرگ عوضیم تیکه انداخت بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 51 پست
میدونم چی میگیا ولی به این فکر کن قدیمیا خیلی سختی کشیدن خیلی اذیتشون کردن توو بچگی توو کودکیخیلی اث ...

عزیزم من کاری ندارم این بابا میلیاردی داره بعد مامان من نگهش میداره یه عذر خواهی نمیکنه ده ساله مگه مامان من کلفته اونه 

یه یه قرونی. خیرش نرسید به کسی ، خاله زنک میاد خونه این و اون ریز به ریز می‌ره برا بقیه تعریف می‌کنه همه چی 

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من دوسش ندارم زنگ به خاطر مامانم فقط میزنم اشتباه از من بود اینجوری گفتم اونم تیکه انداخت

اون نه بی احترامی کرده نه تیکه انداخته  نه دروغ گفته 

حرف حقیقت رو زد بهت خیلی هم واضح گفته   تو سنی نیست که بخواد رو درواسی داشته باشه باهات ،اگه دلت نمی‌خواد زنگ بزنی نزن ولی به آدم به این سن دروغ نگو اگه هم گفتی فکر نکن که باور میکنه

اون نه بی احترامی کرده نه تیکه انداخته نه دروغ گفته حرف حقیقت رو زد بهت خیلی هم واضح گفته تو سنی ...

من آخه چرا برم خونش وقتی مامانم ماهی چند روز می‌ره کاراش می‌کنه طرف یه عذر خواهی نمیکنه فقط دلم خانواده مو میخوام بابام سایه ش یالاسرم باشه ، چرا برم خونش وقتی همش بهم زخم زبون میزنه راجع به ازدواجم عزیزم هم من هم تون طرف می‌دونه که مایل نیستیم به این کار من فقط به احترام مامانم زنگ میزنم این آدم من هفته ای یه بار میزدم زنگ ، هیچ وقت نشد زنگ بزنه با من صحبت کنه ، منم تو احوال پرسی گفتم حال شما دلم تنگ شد براتون اینجوری جوابمو داد 

کاش بابابزرگ منم بود زنگ میزد میگفت بیا خونم😞

هعی عزیزم بابابززگ شما فرشته بود مثل مامان بزرگم