2777
2789
عنوان

چ غلطی کردم رفتم پیام نور

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 17 پست
بنظرت قبول میکنن بدون سهمیه؟هر سال دفترچه که میاد شهر ما ۲ الی ۳نفر میخادخونوادم منو خیلی سرزنش میکن ...

خب عزيزم ربطی ب پیام نور و دولتی نداره خودتون باید تلاش کنین ،کار ک نمیاد در بزنه بگه بیا توروخدا سر کار

من دولتی مهندسی جنگل خوندم ولی کو ؟حتی تعهد خدمت هم دارم ولی خبری از کار نیست ، اونم میخوام درخواست بدم ب استان ک قرارداد ببندن باهام

علوم تربیتی پیام نور خوندم دوبار استخدامی قبول شدم ولی امتیازم کم بود ،بازم امتحان میدم هر ارگانی ک نیاز باشه

حقوق هم الان ترم اخرم پیام نور

همه چی ب خودت بستگی داره🤷‍♀️

خب عزيزم ربطی ب پیام نور و دولتی نداره خودتون باید تلاش کنین ،کار ک نمیاد در بزنه بگه بیا توروخدا سر ...

مگ شما چن سالتونه این همه مدرک گرفتید الان هدفتون آزمون وکالته؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگ شما چن سالتونه این همه مدرک گرفتید الان هدفتون آزمون وکالته؟

۲۵

اگر بتونم اره ،ولی فک نکنم از پسش بر بیام چون اصطلاحات حقوقی واقعا نیاز ب درس خوندن داره و من هیچی نخوندم فقط امتحانشو دادم