2777
2789

من یه ساله دارم میرم ولی نمیوفته شارژ همه جام خوب جواب داده ولی دست و پاهام پرزی درمیان‌ مشکل هورمونی هم ندارم‌نمیدونم چرا اینجوری شدم دیگه خستم از بس لیزر رفتم

اسم دستگاهت چیهرولیه یا شاتیاگه رولیه خوب نیس برو شاتی

کندلا میرم بهترین دستگاهه کلافه شدم یه بار دستگاهمو عوض کردم یه بارم برا موهام قرص خوردم برا همینه فک کنم ولی اخه تا کی باید برم 

اونایی که میگن افتاده شارژ ینی کلا درنیومده مو یا پرزی درمیاد من کلا نمیدونم چه زمانی میوفته شارژ

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کندلا میرم بهترین دستگاهه کلافه شدم یه بار دستگاهمو عوض کردم یه بارم برا موهام قرص خوردم برا همینه ف ...

شارژ بعد ۸ تا ۱۲ جلسع متوالی بستگی به بدن  داره ، شما بعد چند جلسه رفتین شارژ؟

شارژ بعد ۸ تا ۱۲ جلسع متوالی بستگی به بدن داره ، شما بعد چند جلسه رفتین شارژ؟

۹جلسه اینا رفتم بعدش گفتم خب دیگه ۲ماه یه بار برم دیدم نه موها دراومدن الانم نمیدونم باید چند جلسه برم فک‌کنم باید برم متخصص پوست 

پلی کیستیک نداری؟شاید باید دوباره ازمایش هورمونی انجام بدب

نه ندارم ۳بار آزمایش دادم😂 نمیدونم کلا مشکل چیه بعضیا میگن طبیعیه موها پرزی درمیان بعضی قسمتا تا همیشه بعضیا میگن نه نباید دربیاد