2777
2789
هرچی بیشتر بهتر هرروز روزی چندبار هرچی بهتر

خب شما مشکل داری واقعا 

برو دکتر بهت قرص بده 

واقعا عاددی نیست این حجم نیاز برای سن و سالت

یا به فکر و خیال و فیلم و این چیزا تحریک میشی یا بیماری

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
خب شما مشکل داری واقعا برو دکتر بهت قرص بده واقعا عاددی نیست این حجم نیاز برای سن و سالتیا به فکر و ...

چرا بیمار حالا سالی ی بار هم رفع نمیشه 

نگفتم ک هردیقه باشه من نبازدارم ولی خب دیگه یعنی ماهی ی بارم زیاده وقتی انجام نمیده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باور کن اونارو من اگه مث خودش بودم نداشتیم کلا تا نری رو مخش یا هی اصرار نکنی کرم نریزی اصلا نمیفهمه ...

اینا رو ول کن نعوظ داره یا ن ی ذره ناز نوازش کن خب هفته ایی ی بار 

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 

اسی تو که شوهر داری بابا ، بنظرم غذای گرم بده بهش مثلا تو خورش تا حدی که تند نشه یا رو به تندی بزنه فلفل سیاه حتما سیاه بزن یا تو ماکارونی تو گوشت چرخ کرده یا سویا هم زیاد بزن کلا تو هرچیزی فلفل سیاه یا گرمینه بزن اینا خییییلی تاثیر داره ها بنظرم چیزای سرد مثه ماست اینا هم نده بهش نتیجه گرفتی دعا کن منم هر چه زودتر ازدواج کنم 

میگی درمان نمیشه خب ما دیگه چه راه حلی بهت ارائه بدیم جز طلاق ؟ 

ازدواج که بدون رابطه جنسی ممکن نیست پس برای چی شوهر می کنیم سرخر اضافه می خوایم یا یه مجسمه واسه دکوری ؟ 😂

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

هرچی بیشتر بهتر هرروز روزی چندبار هرچی بهتر

الهی بمیرم توهم مثل من عقده ای شدی انقدر دلم رابطه میخاد ک نگو😅🥲 ولی بیشتر دوس دارم اون همش تندتند بیاد درخاست کنه هی بهم یاداوری کنه خیلی هیکلم خوبه و تحریکش میکنه. بس که شوهرم سرده و پسم زده خیلی نیازدارم🥺

الهی بمیرم توهم مثل من عقده ای شدی انقدر دلم رابطه میخاد ک نگو😅🥲 ولی بیشتر دوس دارم اون همش تندتند ...

شماها حالا خوبه متاهلین من مجرد یعنی دیگه دارم نابود میشم به خدا🤐

حرف دل در دل بماند بهتر است....

شماها حالا خوبه متاهلین من مجرد یعنی دیگه دارم نابود میشم به خدا🤐

عزیزم😅باز تو یه امیدی داری بلاخره یکی میرسه و باهاش رازونیاز میکنی من که همه درا بروم بسته شده

ولی اینکه کسی نباشه دردش کمتره تااینکه بدونی کسی هست و این خواسته ت رو دلت بمونه

عزیزم😅باز تو یه امیدی داری بلاخره یکی میرسه و باهاش رازونیاز میکنی من که همه درا بروم بسته شدهولی ا ...

اره واقعا" راست میگی🫥

منم دیگه خود کفا شدم 

حرف دل در دل بماند بهتر است....